Dzenoties pēc mērķiem

Kā jau lielākā daļa handbola entuziastu zin, tad SynotTip Virslīgas čempionāta izspēles kārtība šogad notiek tieši tāpat kā iepriekšējā sezonā un komandas vispirms izspēlē divu apļu turnīru, bet pēc tam, vadoties pēc to rezultātiem, ties sadalītas divos četriniekos. Pēc tam seko gan pirmā (1.-4.vieta), gan otrā četrinieka (5.-8.vieta) atkārtota izspēle divu apļu turnīrā. Punkti no pirmā posma netiek ņemti līdz, bet katrai komandai tiek piešķirti sākuma punkti, atšķirībā no pirmajā posmā izcīnītās vietas 1. vietai – četri Dobeles Tenax , 2. vietai – trīs Celtnieks Rīga, 3. vietai – divi SK Latgols , 4.vietai – viens MSĢ/Hertz , tāpat punkti tiek sadalīti arī otrajam četriniekam: HK Ogre – 4, Jūrmalas Sports – 3, HK Vaiņode – 2 un MASK/LSPA – 1 punkts. Otrā posma divas labākās komandas automātiski kvalificēsies pusfinālam, bet vēl četras komandas (pirmās grupas trešā vieta un otrās grupas otrā vieta, kā arī pirmās grupas ceturtā vieta un otrās grupas pirmā vieta) izspēlēs ceturtdaļfinālu. MSĢ/LAT-Hertz izslēgšanas spēlēs nepiedalīsies.
Tā kā mūsu komandai šīs sezonas sākumā vienmēr pietrūka mazliet veiksmes, tad iekrātajiem 12 punktiem bija par maz, lai paliktu stiprāko četriniekā un iesākām nākamos apļus cīnoties pret jau iepriekš nosauktajām komandām. HK Ogre jau ir veiksmīgi aizvadījusi veselu apli savā četriniekā, ar uzvaru bilanci 3-0 esam ielikuši kārtīgu pamatakmeni, lai spētu koncentrēties vienīgi uz gaidāmajām cīņām izslēgšanas spēlēs.

Vien atgādināšu, ka SynotTip handbola Virslīgai šosezon ir jauna mājaslapa www.synottiphandball.lv. Šajā sezonā Virslīgā plānotas arī plašākas mārketinga aktivitātes, īpaši izslēgšanas spēlēs, bet kādas tās būs, to atliek vien sagaidīt.

Par uzvaru un izdevušos sezonu!