Visi U-15 turnīra dalībnieki

“Ogres” vārds Eiropā!

Nav noslēpums, ka jebkuram sporta veidam, lai būtu laba nākotnes attīstība, ir nepieciešami resursi ar kuriem darboties un šajā gadījumā, tie ir mūsu bērni. Aug bērni un to prasības, tādēļ mūsu treneriem vienmēr ir jābūt gataviem uz neiespējamo un patstāvīgi domāt radoši, kas ļauj mūsu lieliskajām atvasēm izbaudīt katru treniņa un sacensību procesus.
Viena no iespējām, kas šogad tika brīnišķīgi izmantota un izcelta starptautiskā līmenī bija bērnu handbola turnīrs “Primorsko 2019” Bulgārijā, kas norisinājās no 8. līdz 12. jūlijam. Mūsu 2005/2006. gadā dzimušie handbolisti pidalījās jauniešu handbola turnīrā, kurš šogad jau norisinājās 5. reizi, pulcējot dalībniekus no tādām valstīm kā Būlgārija, Izarēle, Slovākija, Ukraina, Lietuva un Latvija. Tieši ogrēnieši šogad bija vienīgie pārstāvji no Latvijas.
U-15 zēni aizvadīja 3 spēles. Pretiniekos tika ielozēts spēlēt pret Izarēles, Bulgārijas un Ukrainas vienaudžiem. Pirmā spēle puišiem bija liels izaicinājums ar kuru tika galā ar brīnišķīgu spēli pret Izarēles komandu, kura tika pārspēta ar rezultātu 17:13. Turpinājumā sekoja divas spēles, kuras ļāva mūsu handbolistiem iegūt lielāku pieredzi un mācīties no tām, lai turpinātu pilnveidot komandas darbu. Attiecīgi, sparīgi cīnoties pret Bulgārijas un Ukrainu vienaldžiem, tika piedzīvoti 2 zaudējumi ar rezultātu 17:23 un 18:25. Vien var piebilst, ka piekāpāmies šī turnīra pirmo divu vietu ieguvējiem: sudraba medaļnieki no Ukrainas un turnīra čempioni – Bulgārijas komanda. Ar sakrātajiem punktiem un izcīnīto uzvaru pietika, lai komanda, kas pārstāv Latviju un visu Ogres novadu izcīnītu godpilno 3. vietu.
Par labāko vārtsargu visa turnīra ietvaros jauniešiem U-15 tika atzīts Ogres komandas vārtsargs Marks Mavrins. Apsveicam!
Visi Ogres komands spēlētāji, kas veidoja superkomandu: Artūrs Mikurenkovs, Daniils Semenčenko, Andrians Averjanovs, Aleksejs Žarovs, Marks Poladovs, Gļebs Beluško, Vladimirs Cerņiškovs, Georgs Sebastians Kerlins, Deniss Ingnatjevs, Artjoms Marozovs, Ņikita Goļikovs.
Vēlreiz apsveicam mūsu komandu un treneru korpusu ar bronzas godalgām, kā arī turpmāk novēlam sasniegt jaunas un vēl augstākas virsotnes visiem kopā gan kā komanda, gan individuāli.

Novēl:
HK Ogre biedrība un visi atbalstītāji.

Izmantotie resursi:
http://primorskotournament.com/en/sport/handball
https://www.facebook.com/handballatlant/
Īpašs paldies Igoram Averjanovam