Jauno gadu sākam ar uzvaru

2019. gada 31. janvārī beidzot atsākās Hk Ogres Synottip handbola čempionāts, kad izbraukumā tikāmies ar Jūrmalas Sports komandu. Jauns gads, jaunas apņemšanās un jauna stratēģija un eksperimentēšana. Tieši šādi stājamies pretī izaicinājumiem, kas mūsu komandu sagaida šīs sezonas laikā.
Lai arī lielākā daļa handbola komandu jau ir atgriezušās pēc garajām brīvdienām un pratušas atkopties no uzkrātajām mikro traumām iepriekšējos apļos, tad mums mazliet vēl pietrūkst līdz visiem 100%. Dotajā brīdī, pēc pēdējās spēles ar ASK/LSPA, komandas jaunieguvums Modris Gundegs atkopjas no smadzeņu satricinājuma. Labais malējais spēlētājs Reinis Sļusarevs satraumējis roku. Darba apstākļu dēļ mums uz pēdējo spēli nevarēja palīdzet Sandis Lepers, Artūrs Svārups, Pēteris Ratnieks un Artūrs Kļimočkins.

Atgrižoties pie spēles notikumiem, mača ievadā, kamēr mēģinam pielāgoties vietējai sporta halles laukumam, tikmēr Jūrmala uz brīdi spēja iegūt divu vārtu handikapu (5:3), tomēr nepārliecinoša spēle aizsardzībā un dinamisks uzbrukums Ogres komandas izpildījumā, liedza mājiniekiem saglabāt vadību. Pretinieku pārsteigšana ar citu aizsardzības un uzbrukuma stratēģiju,ļāva mums gūt 17 vārtus pirmajā puslaikā, varējām justies itin droši par savu uzvaru – 17:13.

Jūrmalas Sports rezultatīvā spēle otrā puslaika sākumā ļāva pietuvoties līdz vienu vārtu deficītam (20:21). Bet Ogrēniešu pārliecība sevī, kā arī eksperimentēšanas rezultātā šajā brīdī atbildi sniedza ”HK Ogres” precīzie pretuzbrukumi, kas atjaunoja viesiem četru vārtu pārsvaru (24:20). Jāpiemin, ka kvalitatīvu sniegumu kārtējo reizi rādīja abi mūsu vārtsargi Rolands Ļebedevs un Jānis Noviks. Tuvāk par diviem vārtiem ”Jūrmalas sports” vairs netika, mēs droši nospēlējām spēles izskaņu un izcīnījām visai pārliecinošu uzvaru ar 36:32.

Rezultatīvākais uzvarētājiem ar deviņiem gūtiem vārtiem bija Artis Laganovskis, septiņus vārtus pievienoja Arvis Laganovskis, bet ar sešiem gūtiem vārtiem šo spēli noslēdza Ingus Kivlenieks un Ivars Brics.

SynotTip handbola Virslīga, 31. janvāris
Jūrmalas sports – HK Ogre 32:36 (13:17)
HK Ogre: Artis Laganovskis 9, Arvis Laganovskis 7, Kivlenieks 6, Brics 6, Zvejnieks 3, Bauze 3, Pozņaks 1, Ļebedevs 1, Ivanovs, Dravnieks, Noviks, Rozenbergs

www.handball.lv