Motivācija – uzvarēt netrūka!

Nedēļas nogalē norisinājās ”SynotTip” handbola Virslīgas čempionāta spēle, kurā kāroto uzvaru izcīnīja HK ”Ogre”, kas pārspēja ”Jūrmalas Sports” handbolistus.
HK ”Ogre” pēc četriem zaudējumiem sezonas ievadā bija motivācijas pilna reabilitēties un izcīnīt uzvaru cīnoties vienalga pret ko. Šajā reizē mums pretī stājās handbolisti no ”Jūrmalas Sportu”, kas Ogrē ieradās ar vienu izcīnītu uzvaru. HK ”Ogrei” bija laba iespēja sākt krāt punktus kopvērtējumā. Spēles sākums nebija, tas labākais un septītajā minūtē pēc Edgara Grīnberga precīzā metiena deva pretiniekiem 5:2 pārsvaru. No tā brīža iniciatīvu uzņēmās sīs spēles rezultatīvākais spēlētājs Artis Laganovskis, kurš īsā laikā atguva divus vārtus. Artis turpināja rādīt savu augsto spēles kvalitāti, izmantojot savu spēļu pieredzi, lieliski nospēlēja gan pirmo puslaiku, gan arī otro. Pēc pirmajām 30 minūtēm HK ”Ogrei” uz rezultātu tablo 12:10.

Ja pirmais puslaiks vēl neliecienāja par drošu un stabilu spēles uzvaru, tad visi HK “Ogres” komandas spēlētāji otrā puslaikā turpināja demonstrēt izteiktu līderu cienīgu spēli, kā rezultātā pakāpeniski spēja palielināt savu pārsvaru, otrā puslaika desmitajā minūtē bija labi redzama mūsu komandas vienotais gars, līdzsvars aizsardzībā un atbalsts viens otram, kas ļāva pretinieku komandai sajusties bezspēcīgai un Ogrei svinēt pārliecinošu uzvaru izcīnot panākumu ar 31:20!

Artim Laganovskim šajā spēlē kopumā 12 iemesti vārti. Arvis pievienoja septiņus precīzus metienus un Dzintars Dravnieks 5 vārtus. Noteikti jāpiemin mūsu komandas vārtsargi Jānis Noviks un Rolands Ļebedevs, kuri atkal stāvēja kā mūri un nedeva nemazāko iespēju pretinieku uzbrukumu noslēgt ar rezultatīvu vārtu guvumu.

Vēl joprojām komandas sastāvā ar atgriezšanos gaidām mūsu traumētos spēlētājus un jāsecina, ka šoreiz esam papildinājuši traumēto spēlētāju sarakstu, tajā pievienojas Jānis Bauze. Pašlaik nav zināms, kad viņš varēs atgriezties un atkal stiprināt Ogres komandu. Veseļojies!

SynotTip handbola Virslīga, 6. oktobris

HK Ogre – Jūrmalas Sports 31:20 (12:10)
HK Ogre: Artis Laganovskis 12, Arvis Laganovskis 7, Dzintars Dravnieks 5, Ivars Brics 2, Sandis Lepers 2, Modris Gundegs 2, Artūrs Klimočkins 1, Vladislavs Ivanovs, Rolands Ļebedevs, Andris Pozņaks, Jānis Noviks, Artis Rozenbergs