HK Ogre/ONSC sezonu sāk ar uzvaru


Ar ”ONSC/HK Ogre” uzvaru startēja Latvijas handbola 1. līgas čempionāts. Mūsu komanda savā laukumā vakar uzņēma ”Ulbroka SK”. Gan vienai, gan otrai komandai pirmais puslaiks nebija izdevies gana rezultatīvs, pēc 30 minūtēm mums iekrājot divu vārtu pārsvaru (13:11). Lai gan arī vienu brīdi izdevās iegūt lielāku vārtu attiecību, tad pateicoties bagātīgi sakrāto tehnisko kļūdu un 100% vārtu gūšanas momentu neizmantošana, pretiniekiem no Ulbrokas ļāva pietuvoties līdz pat minimumam. Otrā puslaika sākumā mūsējiem atkal izdevās iekrāt arī piecu vārtu handikapu (19:14), bet pretinieki spēja izlīdzināt rezultātu (20:20). Izskaņa izvērtās saspringta, taču pārliecinošāki bija ”ONSC/HK Ogre” handbolisti, izcīnot panākumu ar 24:22.

Pat neskatoties uz to, ka viens no mūsu šīs spēles rezultatīvākajiem spēlētājiem Reinim, darba dēļ, nebija iespējas pievienoties treniņu procesam divu nedēļu periodā, tas viņam netraucēja uzņemties līdera lomu un pateicoties ātrajiem pretuzbrukumiem, stabili nostāvot aizsardzības līnijā, spēja gūt sešus vārtus. Vladislavs Ivanovs, kurš ir viens no rezultatīvājajiem mūsu 1. līgas komandas spēlētājiem no iepriekšējās sezonas, turpina rādīt snaipera cienīgus metienus un arī šajā spēlē prata pārspēt pretinieku vārtsargu sešas reizes. Lielisku sniegumu turpina rādīt mūsu šīs sezonas jaunieguvums Modris Gundegas ar kura palīdzību Ogres novada komanda pievienoja četrus vārtus pie kopējā rezultāta. Stabilu un pieredzējušu spēli skatītājiem garantēja mūsu saspēles vadītājs Jānis Zvaigznītis. Arī Jānis ir HK Ogre/ONSC jaunieguvums šo sezon, kuru esam veiksmīgi ieguvuši no “Skrīveri/Aizkraukle” komandas, kas ir bijusi tieši pēdējā komanda ar kuru pabeidzām iepriekšējo sezonu, kad cīnījāmies par 3. vietu.

Apsveicam ar uzvaru un novēlam tā turpināt, krājot uzvaras vienu pēc otras.

Nākamā HK Ogre/ONSC spēle notiks Salaspils sporta hallē 9. oktobrī plkst. 20:00 pret vietējo komandu Salaspils/Mērnieks ZM, bet mājās spēle 20. oktobrī plkst. 16:00 pret SK Latgols juniori.

1. līgas čempionātā šosezon startē astoņas komandas – ”Skrīveri/Aizkraukle”, SK “Latgols juniori”, ”Ulbroka SK”, ”ONSC/HK Ogre”, “Salaspils/Mērnieks ZM”, RPI-seniori ”Dobele/Tērvete” un “Jūrmalas Sports-2”. Turnīra pirmajā posmā komandas aizvada divu apļu turnīru, katra ar katru aizvadot divas spēles – vienu savā laukumā, otru izbraukumā. Divas labākās komandas pēc pirmā posma rezultātiem automātiski iekļūst pusfinālā. Savukārt ceturtdaļfinālā sacenšas pirmā posmā trešā labākā pret sesto un ceturtā pret piekto.