Izcīnam uzvaru pret ASK/LSPA

Trešdien, 10.februārī Ogres SC zālē uzņēmām ASK/LSPA handbolistus un izcīnījām diezgan pārliecinošu uzvaru ar rezultātu 33:26(16:12).

Šosezon ar ASK/LSPA komandu bijām tikušies divas reizes un uzvaras bijām dalījusi uz pusēm. Sezonas pirmajā spēlē savā laukumā piekāpāmies ASK komandai ar rezultātu 25:27, bet Rīgā pārliecinoši revanšējāmies ar rezultātu 35:16.
ASK/LSPA komandu pēc Jaunā gada ir pametis tās līderis Austris Tuminskis, kurš atgriezies Latgols sastāvā, kas noteikti kopumā ietekmē ASK komandas sniegumu. Mēs savukārt bijam praktiski labākajā sastāvā – iztrūka tikai mūsu pamatvārtsargs Lauris Ozoliņš.
Šī spēle iesākās līdzīgi – līdz spēles 12.minūtei abas komandas vārtus guva pakāpeniski, un spēles 12.minūtē rezultāts uz tablo rādīja 5:5. Nākamajās pāris minūtēs izdevās labi nostāvēt aizsardzībā un pēc vairākiem veiksmīgiem ātrajiem uzbrukumiem panākt jau 9:5 mūsu komandas labā. Pretinieku treneris pēc šī neveiksmju perioda bija spiests pieprasīt minūtes pārtraukumu. Tas palīdzēja un ASK handbolisti nedaudz izlīdzināja spēli. Puslaika turpinajumā mums izdevās atjaunot 4 vārtu pārsvaru un ejot pārtraukumā 16:12 mūsu komandas labā.
Otro puslaiku iesākām ļoti apņēmīgi un pēc nospēlētām 5 minūtēm panācām jau astoņu vārtu pārsvaru – 21:13. Spēles turpinajumā gan pretinieku komanda spēja samazināt mūsu pārsvaru līdz pat trīs vārtiem, taču reāli apdraudēt mūsu uzvaru nespēja un spēlei noslēdzoties rezultāts vēstīja 33:26 mūsu komandas labā.
Mūsu komandā rezultatīvākais ar 10 gūtiem vārtiem bija Artis Kurmēns. Pretiniekiem 12 vārti Ērika Drobota kontā.
Ogre/Miandum – ASK/LSPA 33:26 (16:12)
Ogre/Miandum: Kurmēns 10/1, Arv. Laganovskis 6, Art. Laganovskis 6/1, Lepers 4, Dāvidnieks 4, Pozņaks 1, Bauze 1, Dravnieks 1.
ASK/LSPA: Drobots 12/1, Grēberis 4, Vilsons 4, Lubgāns 3, Miemis 2, Sūnaitis 1.
Nākamo spēli aizvadīsim jau sestdien, 13.februārī, Ogres SC, kad uzņemsim HK Vaiņode komandu.