Neizšķirts pret Celtnieku

Trešdien, 9.decembrī, Rīgā tikāmies ar Celtnieks komandu, kas virslīgas tabulā ieņem otro vietu. Ļoti spraigā cīņā izdevās izcīnīt punktu par neizšķirtu, lai arī bija visas iespējas izcīnīt uzvaru.
Spēli labāk iesāka Celtnieks handbolisti, 10.minūtē izvirzoties vadībā ar rezultātu 6:3. Lielāko puslaika daļu Celtnieks komanda turējās vadībā ar pāris vārtu pārsvaru un pirmo puslaiku prata noslēgt savā labā ar rezultātu 15:13. Pirmā puslaika vidū diemžēl pirksta lūzumā iedzīvojās Arvis Laganovskis kas liegs viņam spēlēt nākamās 6 nedēļas. Arī šajā mačā Arvis laukuma vairāk tā arī neatgriezās.
Otrais puslaiks iesākās līdzīgā cīņā, un spēles 40.minūtē pēc Arta Laganovska vārtiem mums beidzot izdevās panākt neizšķirtu – 18:18. Drīz vien pēc Mika Kiršteina gūtajiem vārtiem panācām jau divu vārtu pārsvaru – 21:19 un spelēt atlika mazliet vairāk kā 10 minūtes. Celtnieks handbolisti nepadevās un atbildēja ar trīs gūtiem vārtiem pēc kārtas, kas ļāva viņiem pārņemt vadību spēlē – 22:21, taču ar to pašu atbildējām arī mēs un 8 minūtes līdz spēles beigām pēc Uvja Strazdiņa gūtajiem vārtiem jau 24:22 mūsu komandas labā. Pēdējās 8 minūtes diemžēl neguvām vārtus no ļoti labām situācijām – lieliski vārtos nostāvēja Helmuts Tihanovs, bet pretinieki šajā laikā guva divus vārtus, panākot neizšķirtu. Pēdējais uzbrukums piederēja mums, taču diemžēl Arta Kurmēna metiens līdz ar spēles beigu signālu lidoja pāri vārtiem.
Celtnieks Rīga – Ogre/Miandum 24:24 (15:13)
Celtnieks Rīga: Leja 7, Lazdiņš 4, Maslaks 4, Sasuļins 3, Eglītis 2, Lejnieks 2, Kļaviņš 2.
Ogre/Miandum: Artis Laganovskis 9, Bauze 4, Kurmēns 4, Strazdiņš 2, Arvis Laganovskis 2, Kiršteins 2, Želna 1.
Nākamās spēles aizvadīsim jau šajā nedēļas nogalē, Igaunijā tiekoties ar Viljandu un Kehras vienībām Baltijas līgas ietvaros.