Sīvā cīņā piekāpjamies čempioniem

Sestdien Ogrē aizvadījām kārtējo spēli Latvijas handbola virslīgas čempionātā, tiekoties ar pēdējo divu gadu čempioniem Dobeles Tenax vienību. Diemžēl spēles beigās pieļautās kļūdas neļāva mums sagādāt dobelniekiem pirmo zaudējumu šosezon un sīvā cīņā piekāpāmies ar rezultātu 21:24(10:14).
Dobelnieki uz Ogri bija ieradušies maksimāli labākajā sastāvā. Traumas dēļ sezona ir beigusies vienam no viņu līderiem Oskaram Arājam, bet pārējie visi bija ierindā. Mums savukārt darba apstākļu dēļ iztrūka Arvis Laganovskis.
Spēli iesākam ļoti veiksmīgi, un spēles 6.minūtē pēc Uvja Strazdiņa metiena izvirzījāmies vadībā ar rezultātu 4:1. Pēc dobelnieku pieprasītā minūtes pārtraukuma viesi atguvās un prata spēli līdzsvarot, 15.minūtē panākot rezultātu 5:5. Puslaika turpinājumā dobelnieki sāka spēlēt vēl labāk un līdz puslaika beigām iekrāja diezgan komfortablu pārsvaru – 14:10.
Arī otrajā puslaikā Tenax komanda veiksmīgi turpināja iesākto un pēc diviem vārtiem puslaika sākuma panāca jau 16:10 savas komandas labā. Mēs nepadevāmies un ar katru nospēlēto minūti tuvojāmies rezultātā, līdz 10 minūtes līdz spēles beigām pēc Arta Laganovska gūtajiem vārtiem panācām 18:18. Mirkli vēlāk pēc Arta Kurmēna realizētā soda metiena panācām jau 19:18 mūsu komandas labā. Turpinājumā spēle ritēja punkts punktā un trīs ar pusi minūtes līdz spēles beigām Mārtiņš Dāvidnieks vēl pēdējo reizi šajā cīņā panāca izlīdzinājumu 21:21. Atlikušajā spēles daļā uzbrukumā nospēlējām pavirši, kā rezultātā pretinieki mūs sodīja ar trīs bezatbildes vārtiem un izcīnīja smagu uzvaru ar rezultātu 24:21.
Mūsu komanda rezultatīvākais ar 5 vārtiem bija Uvis Strazdiņš. Pretiniekiem 5 vārti Anda Ērmaņa kontā.
HK Ogre/Miandum – Dobeles Tenax 21:24 (10:14)
Ogre/Miandum: Strazdiņš 5, Dravnieks 4, Artis Laganovskis 3, Kurmēns 3/2, Pozņaks 2/2, Želna 1, Bauze 1, Lepers 1, Dāvidnieks 1.
Tenax: Ērmanis 5/1, Kurzemnieks 3, Kreicbergs 3, Krivmanis 3, Lielais 3, Straume 2, Blūms 2, Krastiņš 2/1, Politers 1.
Nākamo spēli aizvadīsim jau šo trešdien, kad Rīgā plkst. 20.30 tiksimies ar vietējo Celtnieks komandu.