Piedzīvojam vēl divus zaudējumus

Trešdien, 21.oktobrī un piektdien 23.oktobrī aizvadījām kārtējās Latvijas handbola virslīgas spēles, tiekoties attiecīgi ar Jūrmalas Sports komandu izbraukumā un mājās uzņemot līdz šim bez zaudējumiem spēlējošo ASK/LSPA vienību. Diemžēl abās spēlēs piedzīvojām zaudējumus. Kopumā mūsu komandai pēc divām uzvarām sezonas sākumā tas bija jau piektais zaudējums pēc kārtas.
Trešdienas spēle ar Jūrmalu iesākās līdzīgi un spēles sākumā pat atradāmies nelielā vadībā. 4.minūtē Artis Kurmēns panāca 3:1 mūsu komandas labā, taču jūrmalnieki ātri vien prata izlīdzināt spēli un izvirzīties nelielā vadībā. Kopumā pirmais puslaiks, kā jau bieži vien ierasts ar Jūrmalas komandas piedalīšanos bija ļoti mazrezultatīvs un šādā spēlē labāk jutās mājinieki, noslēdzot pirmo puslaiku savā labā ar rezultātu 10:7. Otrais puslaiks mūsu komandai pagalam neizdevās – pirmos vārtus iemetām tikai puslaika 11.minūtē, kad spēles liktens palielam jau bija izšķirts, jo Jūrmalas Sports handbolisti puslaiku bija iesākuši ar 7:0 izrāvienu un atradās vadībā ar 17:7. Pēdējās spēles 20 minūtes tuvāk rezultātā tikt tā arī neizdevās un gūstot tikai 13 vārtus spēlē, piedzīvojām smagu zaudējumu ar rezultātu 13:24(7:10). Ar 3 vārtiem rezultatīvākais mūsu komandā Artis Kurmēns.
23.oktobrī Ogres sporta centrā tikāmies ar ASK/LSPA komandu, kura līdz šim virslīgas ietvaros bija uzvarējusi visās piecās spēlēs. Pēc četru zaudējumu sērijas bijām labi noskaņojušies spēlei un jau no paša spēles sākuma pārņēmām vadību. Puslaikā vairākkārt izvirzījāmies vadībā ar četru vārtu pārsvaru, taču ASK handbolisti nepadevās un spēja samazināt rezultāta starpību un pārāk tālu mūs neatlaist. Pirmais puslaiks noslēdzās ar rezultātu 13:11 mūsu labā. Arī otro puslaiku iesākām labi, spēlējām bez lieliem kritumiem un 15 minūtes līdz mača beigām atradāmies diezgan komfortablā vadībā ar rezultātu 20:16 un nekas neliecināja, ka varētu šo spēli neuzvarēt. Diemžēl tieši šajā brīdī uzbrukumā pārāk viegli šķīrāmies no bumbas un pretinieki nepilnu trīs minūšu laikā rezultātu bija līdzsvarojuši – 20:20. Nākamajās 10 minūtēs mēs četras reizes izvirzījāmies vadībā, bet ASK/LSPA handbolisti ik reizi prata rezultātu līdzsvarot. Diemžēl pēdējās minūtēs uzbrukumā nespējām gūt vārtus, bet pretinieki savukārt nospēlēja precīzi un nodrošināja sesto uzvaru tikpat spēlēs ar rezultātu 27:25. Mūsu komandā rezultatīvākais ar 7 vārtiem bija Artis Kurmēns.
Nākamo spēli aivadīsim sestdien, 31.oktobrī plkst 18.00. savā laukumā tiekoties ar MSĢ/LAT-98 vienību un noteikti centīsimies pārtraukt ieilgušo zaudējumu sēriju.

Jūrmalas Sports – Ogre/Miandum 24:13 (10:7)
Jūrmalas Sports: Naglis 7/2, Latkovskis 4, Gulbis 3, Lībergs 3/1, Kupčs 3/2, Narme 2, Ivanovs 1, Zvejnieks 1.
Ogre/Miandum: Kurmēns 3/1, Arvis Laganovskis 2, Artis Laganovskis 2, Želna 1, Bauze 1, Samohins 1, Dravnieks 1, Grigorovičs 1, Dāvidnieks 1.

HK Ogre/Miandum – ASK/LSPA 25:27(13:11)
Ogre/Miandum: Kurmēns 7, Artis Laganovskis 6, Arvis Laganovskis 4, Dravnieks 4, Želna 2, Kiršteins 1, Bauze 1.
ASK/LSPA: Tuminskis 10/4, Kivlenieks 5, Drobots 4, Liepiņš 2, Reniņš 2, Miemis 2, Grēberis 2.