Pārliecinošs zaudējums pret čempioniem

Sestdien Dobelē aizvadījām savu trešo spēli Latvijas handbola virslīgā, tiekoties ar pēdējo divu gadu čempioniem Dobeles Tenax. Diemžēl neizdevās parādīt labāko spēli un nācāc piekāpties ar rezultātu 21:35(7:18).

Jau no paša spēles sākuma dobelnieki strauji izvirzījās vadībā un spēles 10.minūtē rezultāts jau bija 5:1 mājinieku labā. Līdz puslaika beigām čempioni pārliecinoši kontrolēja spēles gaitu un pirmo puslaiku uzvarēja vairāk nekā pārliecinoši – 18:7.
Arī otrajā puslaikā spēles ritējums īpaši nemainījās un 20 minūtes līdz mača beigām Tenax handbolisti pēc Oskara Arāja metiena panāca jau 25:10. Pēdējās puslaika minūtes vairs nebija īpaši saspringtas, jo spēles liktenis jau bija izšķirts. Līdz spēles beigām rezultāta starpība vairs nepieauga un spēle noslēdzās ar rezultātu 35:21 Tenax komandas labā.
Rezultatīvākais mūsu komandā ar 6 vārtiem bija Arvis Laganovskis. Pretiniekiem pa 7 vārtiem guva Oskars Arājs un Andis Ērmanis.
Dobeles Tenax – Ogre/Miandum 35:21 (18:7)
Tenax: Arājs 7, Ērmanis 7/1, Lielais 3, Straume 3, Kurzemnieks 3, Kreicbergs 3, Lazda 2, Krastiņš 2, Hovratovičs 2, Krivmanis 1, Politers 1, Zvejnieks 1/1.
Ogre/Miandum: Arvis Laganovskis 6, Kurmēns 4, Artis Laganovskis 3, Dāvidnieks 3, Želna 2, Strazdiņš 2, Lepers 1.
Nākamo spēli aizvadīsim 17.oktobrī Ogrē, tiekoties ar Celtnieks komandu, kuru šosezon jau uzvarējām Baltijas handbola līgas debijas spēlē.