Ogrēnieši rada intrigu Latvijas handbola veterānu čempionātā.

12.aprīlī Ogrē notika Latvijas handbola Veterānu čempionāta 3.posms, kur mājinieku komanda uzvarēja visās spēlēs, no kopvērtējuma līderiem Jūrmalas sportistiem atpaliekot vairs tikai par vienu punktu.

Šoreiz daudzām komandām sastāvos dažādu iemeslu dēļ nebija visu spēlētāju. Lai gan veterānu sacensībās tas notiek bieži, jo spēlētāji ir aizņemti gan savā tiešajā darbā, gan savu lomu spēlē ģimenes apstākļi. Tomēr jāuzteic Ogres veterānu cīņasspars un vēlēšanās šogad pacīnīties par uzvaru visā čempionātā.

Līdere kopvērtējumā joprojām ir Jūrmalas komandas – 15 punkti, kas pārliecinoši uzvarējusi visos trijos iepriekšējos čempionātos. Tad seko Ogre – 14, bet trešajā un ceturtajā vietā attiecīgi RTU – 5 un Priekule/Vaiņode – 2.

Par aizvadītā Ogres posma rezultatīvākajiem spēlētājiem kļuva Z.Mickus (Priekule/Vaiņode) un A.Pilskalns (Jūrmala) pa 12 vārtiem, J.Avotiņš (Ogre) 11 vārti, A.Dudarevs (Ogre) un A.Aleksūns (RTU) pa 9 vārtiem.

Tagad ar interesi jāgaida pēdējais – ceturtais čempionāta posms, kur noskaidrosies 2014.gada veterānu čempioni, kā arī 3.vietas ieguvēji, jo komandas ir sadalījušās divās “interešu grupās”. Ceturtais posms tiks izspēlēts Spuņņciemā.