Pēdējā sezonas spēlē izcīnam uzvaru

Sestdien, 15.martā, Ogrē aizvadījām Latvijas handbola virslīgas regulārās sezonas spēli, tiekoties ar ASK/LU komandu, un izcīnījam pārliecinošu uzvaru ar rezultātu 31:20(15:7).

Jau no pašas spēles sākuma izvirzījāmies vadībā ar rezultātu 2:0. Pretinieki spēles 6.minūtē vēl spēja izlīdzināt rezultātu pēc Kaspara Nagļa gūtajiem vārtiem – 3:3, kas arī bija pēdējā reize šajā mačā, kad rezultāts bija neizšķirts. Puslaika turpinājumā izvirzījāmies vadībā un pirmo puslaiku noslēdzām jau pārliecinošā vadībā 15:7.

Otrajā puslaikā spēles gaitā nekas būtiski nemainījās un visu puslaiku turējamies drošā vadībā, noslēdzot spēli ar pārliecinošu uzvaru ar rezultātu 31:20. Mūsu komandā rezultatīvākais ar 8 vārtiem bija Arnolds Straume, bet 7 vārtus pievienoja Arvis Laganovskis. Pretiniekiem 7 vārti Kaspara Nagļa kontā.

Pateicoties šai izcīnītajai uzvarai, esam pakāpušies uz trešo vietu pēc regularā turnīra beigām. Simtsprocentīgi nodrošinājuši mēs vēl to neesam, jo Dobeles Tenax spēle pret Jūrmalas Sports tika pārtraukta spēles 50.minūtē pie rezultāta 21:17 Dobeles komandas labā. Lai saglabātu 3.vietu pēc regulārās sezonas mūsu komandai ir nepieciešama Tenax komandas uzvara šajā spēlē. Lēmums par šīs spēles galarezultātu tiks pieņemts pirmdien, 17.martā. Visdrīzāk ir iespējami 2 varianti – tiks aizvadītas spēles atlikušās 10 minūtes vai arī spēles rezultāts 21:17 tiks apstiprināts kā gala rezultāts.

Gadījumā, ja Jūrmalas komandai neizdosies izcīnīt vismaz neizšķirtu šajā spēlē, tad mūsu pretinieki izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā būs HK Vaiņode handbolisti, bet ja tomēr jūrmalnieki pratīs izcīnīt punktus šajā spēlē, tad pirmajā kārtā tiksimies ar pēdējo divu gadu Latvijas čempioniem Latgols komandu.