Svarīgā cīņā piedzīvojam zaudējumu

Sestdien, 22.februārī, savā laukumā ļoti svarīgā cīņā par otro vietu tikāmies ar LSPA/Celtnieks komandu. Diemžēl nospēlējām ļoti vāju spēli un nācās piedzīvot zaudējumu ar rezultātu 25:32(13:17).

Šajā spēlē personisku iemeslu dēļ nevarēja piedalīties mūsu pamatvārtsargs Lauris Ozoliņš un līnijas spēlētājs Sandis Lepers, bet Jānis Avotiņš bija devies uz veterānu mačiem Lietuvā. Vārtos spēles sākumā mūsu vārtos stājās veterānu komandas vārtsargs Pēteris Ratnieks, bet kā otrs vārtsargs saģērbies bija mūsu galvenais treneris Andris Molotanovs.

Spēli labāk iesāka mūsu pretinieki, kas ātri izvirzījās vadībā un spēles 15.minūtē pie rezultāta 4:9 mūsu komanda bija spiesta pieprasīt minūtes pārtraukumu. Pēc minūtes pārtraukuma spējām savākties un spēles 20.minūtē pēc Dzintara Dravnieka metiena pietuvojāmies līdz 8:10. Pēdējās puslaika 10 minūtes uzbrukumā pieļāvām daudz kļūdu, kā arī labi vārtos darbojās LSPA vārtsargs Raitis Puriņš kā rezultātā pretinieki vairākkārt aizskrēja ātrajos uzbrukumos un palielināja rezultāta starpību. Puslaiks noslēdzās ar rezultātu 17:13 LSPA/Celtnieks labā.

Otrais puslaiks iesākās diezgan līdzīgā cīņā un vairākkārt mums izdevās pietuvoties līdz trīs vārtu deficītam, taču tuvāk diemžēl mēs nespējām tikt. Pretinieku komanda izskatījās daudz svaigāk un 15 minūtes līdz spēles beigām savu pārsvaru bija palielinājusi līdz astoņiem vārtiem. Pēdējās 15 minūtēs vārtos stājās mūsu komandas galvenais treneris Andris Molotanovs, kurš vairākkārt spēja glābt mūsu komandu atvairot sarežģītus pretinieku metienus, taču izlieto ūdeni sasmelt vairs nebija iespējams, un pretinieki spēli noveda līdz pelnītai uzvarai ar rezultātu 32:25.

Mūsu komandā rezultatīvākais ar 10 vārtiem bija Dzintars Dravnieks, 6 vārti Arvja Laganovska kontā. LSPA komandā ar 7 vārtiem atzīmējās Artūrs Lazdiņš un Artis Kurmēns.

Nākamo spēli aizvadīsim 9.martā Vaiņodē tiekoties ar vietējo HK Vaiņode.