Svarīgā spēlē pārspējam Jūrmalas Sports

Trešdien 22.janvārī savā laukumā uzņēmām Jūrmalas Sports handbola klubu un svarīgā cīņā par 3.vietu regulārajā čempionātā pratām gūt uzvaru ar rezultātu 27:24(12:12).

Pirmais puslaiks aizritēja ļoti līdzīgā cīņā, un līdz 27.minūtei, kad pēc Arvja Laganovska realizētā 7m soda metiena, mēs panācām 13:11 mūsu labā, nevienai no komandām nebija izdevies iegūt lielāku kā 1 vārtu pārsvaru. Puslaika beigās jūrmalnieki prata izlīdzināt rezultātu un puslaiks noslēdzās ar rezultātu 13:13. Jāpiebilst, ka pēc puslaika beigu sirēnas Arvja Laganovska raidītais 7m soda metiens trāpīja pa vārtu pārlikni.

Otra puslaika sākumā izdarījām nelielu izrāvienu un spēles 38.minūtē pēc Andra Pozņaka precīzā soda metiena izvirzījāmies vadībā ar rezultātu 17:14. Līdz speles beigām vadību tā arī neatdevām, bet lielākais uz ko mūsu pretinieki šodien bija spejīgi bija pāris reizes pietuvoties līdz vienu vārtu pārsvaram. Punktu spēlei ar saviem 12.vārtiem spēlē pielika Arvis Laganovskis, uzstādot spēles galarezultātu 27:24 mūsu komandas labā.

Mūsu komandā rezultatīvākais ar 12 vārtiem bija Arvis Laganovskis, bet 4 vārtus guva Dzintars Dravnieks. Pretinieku komandā rezultatīvakais ar 10 vārtiem bija Edvīns Latkovskis.

Nakamo speli aizvadīsim izbraukumā 1.februārī, tiekoties ar Stopiņu NHK komandu.