Gadu noslēdzam ar pārliecinošu uzvaru

Šā gada pēdējā spēlē 15.decembrī, Rīgā, ASK zālē tikāmies ar vietējo ASK/LU komandu un izcīnījām pārliecinošu uzvaru ar rezultātu 31:18(19:8).
 
Spēli Rīgā jau no paša sākuma iesākām pārliecinoši un pēc nospēlētām 6 minūtēm pretinieku komandas treneris pie rezultātā 1:5 bija spiests pieprasīt minūtes pārtraukumu. Tas spēles gaitu neizmainīja un visu puslaiku turpinājām demonstrēt pārliecinošu sniegumu, kas atspoguļojās arī rezultātā – 19:8 mūsu komandas labā skanot puslaika beigu svilpei.
 
Spēles otrajā puslaikā spēlējām paviršāk nekā pirmajā, pieļaujot diezgan daudz kļūdu, tomēr spēles iznākumu mainīt tas nespēja un skanot beigu sirēnai rezultātā pārliecinoša mūsu komandas uzvara ar rezultātu 31:18.
Rezultatīvāko spēli sezonā mūsu komandā aizvadīja Arvis Laganovskis, gūstot 14 vārtus, bet 6 vārtus pievienoja Sandis Lepers. ASK komandas rindās rezultatīvākais ar 6 vārtiem bija Gunārs Liepiņš.
 
Nākamo spēli aizvadīsim jau nākamgad 6.janvārī, tiekoties ar LAT-96 komandu, kurai piedzīvojām mazliet negaidītu zaudējumu pirmā apļa spēlē Salaspilī.
 

ASK/LU – “Ogre” 18:31 (8:19)

ASK/LU: Liepiņš 6, Latkovskis 4, Jaunzemis 3, Šnēvelis 2, Bārbals 2, Dombrovskis 1.
“Ogre”: Laganovskis 14, Lepers 6, Dravnieks 3, Bauze 3, Pozņaks 3, Straume 2.