Balso par ogrēniešiem handbola Zvaigžņu spēlē

Aicinām balsot par “HK Ogre” handbolistiem Austrumu komandas sastāvā pirmajā Latvijas Virslīgas čempionāta Zvaigžņu spēlē, kas 22. martā notiks Dobelē.

 

Līdzjutēju balsojumā līdz 5. martam tiks noteikts Rietumu un Austrumu komandas sākumsastāva septītnieks. Atlikušos septiņus spēlētājus izvēlēsies komandu treneri. Austrumu komandu cīņā vedīs arī “HK Ogre” galvenais treneris Andris Molotanovs.

 

Par komandu sākumsastāviem iespēja nobalsot: http://zvaigznuspele.handball.lv/

 

Rietumu sastāvā varēs iekļūt Dobeles “Tenax”, “HK Vaiņode”, “ASK/LU”, RTU un “Jūrmalas Sports” spēlētāji, bet Austrumos – “SK Latgols”, “Celtnieks/LSPA”, “HK Ogre” un “Stopiņu NHK”. Balsošanā piedalās spēlētāji, kuri nav savainoti (būs veseli 22. martā) un kas līdz 30. janvārim pieteikti vismaz divās šīs sezonas Virslīgas spēlēs.

 

Austrumu komandu cīņā vedīs Andrejs Narnickis (SK Latgols), Dmitrijs Bražņikovs (Celtnieks/LSPA) un Andris Molotanovs (HK Ogre), bet Rietumus – Sandris Veršakovs (Dobeles Tenax), Arnis Butans (RTU) un Ivars Dumarāns (Jūrmalas Sports).

 

Handbola līdzjutējiem ir iespēja nobalsot arī par tiesnešiem, no kuriem seši apkalpos Zvaigžņu spēli.

 

Balsot var vienu reizi dienā ar kādu no sociālo mediju profiliem – Draugiem, Facebook vai Twitter.

 

Zvaigžņu spēles ietvaros vīriešu un sieviešu konkurencē tiks noskaidroti labākie arī divos pārbaudījumos – atraktīvākais metiens 1:1 ar vārtsargu un precīzākais metienu izpildītājs no 7 metru soda metiena līnijas. Konkursu dalībniekus uzaicinās Latvijas Handbola federācijas sacensību komisija.

 

Vairāk informācija pieejama: http://handball.lv