Trešdien pret spēcīgo Dobeles Tenax

Trešdien, 12.novembrī, plkst. 19.30, Ogres SC zālē tiksimies ar Latvijas handbola virslīgas vienu no favorītkomandām Dobeles Tenax.
Šajā sezonā Dobeles komanda vēl nav piedzīvojusi zaudējuma rūgtumu. Trīs aizvadītajās spēlēs dobelnieki ir izcīnījuši divus panākumus, uzvarot Latgols un Lat-96 handbolistus un reizi cīnoties neizšķikrti pret Celtnieks/LSPA komandu.
Pēc neveiksmīgi aizvadītajiem pirmajiem diviem mačiem esam saņēmušies, un izcīnījuši trīs uzvaras pēc kārtas, pēdējās divas no kurām izbraukumā pret pagājušā gada čempioniem Latgols komandu ar rezultātu 31:21 un bronzas medaļu īpašniekiem Celtnieks/LSPA komandu ar rezultātu 25:23.
Latvijas virslīgas čempionāta ietvaros līdz šim Dobeles Tenax komandu līdz šim mums nav izdevies pārspēt. Pagājušajā sezonā ar dobelniekiem tikāmies pusfinālā līdz divām uzvarām, piedzīvojot zaudējumu sērijā ar 0-2, lai gan abās spēlēs mums bija iespēja izcīnīt uzvaru.
Traumas dēļ mūsu komandas sastāvā nevarēs piedalīties mūsu komandas vārtsargs Artūrs Baranovs, kuram šī sezona visdrīzāk ir beigusies krustenisko saišu plīsuma dēļ, Tomēr pēdējā spēlē pret LSPA komandu labi vārtos darbojās Lauris Ozoliņš, kas liek ar cerībām raudzīties uz gaidāmo spēli, kurā centīsimies izcīnīt jau ceturto uzvaru pēc kārtas un beidzot pārspēt Dobeles Tenax komandu.