Uzvaras gājienu turpinam pret LSPA

Sestdien, Rīgā ASK sporta zālē tikāmies ar pagājušā gada bronzas medaļu ieguvējiem LSPA handbolistiem un ļoti aizraujošā spēlē svinējām skaistu uzvaru ar rezultātu 25:23.
Spēli veiksmīgāk iesāka LSPA handbolisti, kas līdz 5.minūtei bija izvirzījušies vadībā ar rezultātu 4:1. Turpinājumā mums padevās izrāviens 4-0 un izvirzījāmies vadībā ar rezultātu 5:4. Spēles 12.minūtē LSPA komanda vēl panāca izlīdzinājumu 6:6, taču turpinājumā mums padevās labs izrāviens kā rezultātā spēles 21.minūtē pēc Arvja Laganovska izvirzījāmies vadībā ar 5 vārtu pārsvaru – 12:7 mūsu labā.
Spēles turpinājums mums pagalam neizdevās, jo turpmākās 15 minūtes nespējām gūt vārtus un spēles 38.minūtē pēc Guntara Lejnieka vārtiem nonācām diezgan nepatīkamā situācijā 14:18. Šajā brīdī mūsu komandas galvenais treneris Andris Molotanovs laicīgi pieprasīja minūtes pārtraukumu, pēc kura pamazām sākām atgūties un, veiksmīgi izmantojot vairākumu, spēles 45.minūtē panācām neizšķirtu – 19:19. Pēdējās 15 minūtes ritēja punkts punktā, taču neļāvām pretiniekiem ne reizi vairāk izvirzīties vadībā. 7 minūtes pirms spēles beigām pēc Arnolda Straumes vārtiem izvirzījāmies vadībā ar rezultātu 23:21, taču Celtnieks/LSPA spēlētāji 2 minūtes līdz spēles beigām, vārtus gūstot Arvja brālim Artim Laganovskim pretinieki izlīdzināja rezultātu – 23:23. Nākamajā mūsu uzbrukumā pēc labas mūsu kombinācijas ļoti svarīgus vārtus guva Iļja Želna, izvirzot vadībā mūsu komandu ar 24:23. LSPA komandas nākamais uzbrukums nebija sekmīgs – lieliski nospēlēja mūsu komandas vārtsargs Lauris Ozoliņš, kurš ļoti labi aizvadīja visu spēli, vairākkārt glābjot mūsu komandu no vārtu zaudējuma. Kad bija palikušas 35 sekundes līdz spēles beigām mūsu komandas treneris pieprasīja minūtes pārtraukumu. Pēdējā uzbrukumā tiesnesis diezgan ātri pacēla roku par pasīvu uzbrukumu un mūsu komandas šī mača rezultatīvākais spēlētājs, kurš Latvijas izlasē ir aizvadījis vairāk kā 80 spēles, Arnolds Straume, visu nokārtoja gūstot fantastiskus vārtus 15 sekundes līdz spēles beigām, pēc kuriem taisnā ceļā Arnolds devās pateikties par atbalstu kuplā skaitā sanākušajiem HK Ogre komandas līdzjūtejiem. Līdzjutējiem jāsaka liels paldies, kas bija sanākuši mūs atbalstīt tik grūtā cīņā un lika mums justies kā mājiniekiem.
Nākošo spēli aizvadīsim jau savās mājās, Ogrē, trešdien 6. novembrī tiekoties ar spēcīgo Dobeles Tenax komandu, kas nav piedzīvojusi zaudējuma rūgtumu šosezon. Skatītāji tiek laipni aicināti atbalstīt mūs un palīdzēt turpināt mūsu uzvaras gājienu.
Celtnieks/LSPA – HK Ogre 23:25 (11:12)


Cetlnieks/LSPA: Kurmēns 7/1, Laganovskis un Malahovs 4, Blome 3, Eglītis un Lejnieks 2, Lielais 1.
Ogre: Straume 11/1, Laganovskis 7, Dravnieks 3, Želna un Pozņaks 2.