Uzvara pār čempioniem

Svētdien, 20.oktobrī, aizvadījām spēli Ludzā pret pēdējo divu gadu Latvijas čempioniem Latgols handbolistiem un izcīnījām parliecinošu uzvaru ar rezultātu 31:21(19:10).

Šosezon Latgols komandā dažādu iemeslu dēļ sezonas sākumā nespēlē vairāki pamatsastāva spēlētāji, kā arī spēlē pret mums traumas dēļ laukumā nevarēja doties viņu komandas līderis Austris Tuminskis. Mūsu komandā savukārt pirmo reizi šosezon ierindā bija visi spēlētāji.

Jau no paša spēles sākuma iesākām ļoti pārliecinoši – uzbrukumā regulāri tika izspēlēts līdz brīvām metienu pozīcijām, bet vārtos lieliski darbojās Artūrs Baranovs un speles 9.minūtē rezultāts jau bija 5-0 mūsu komandas labā. Spēles 11.minūtē par nesportisku rīcību sarkano kartiņu nopelnīja pretinieku komandas spēlētājs Sergejs Tretjakovs, kas vēl mazāk samazināja Latgols handbolistu cerības uz pozitīvu iznākumu šajā mačā. Līdz pārtraukumam turpinājām darboties pārliecinoši abos laukuma galos, kā rezultātā puslaiku noslēdzām ar deviņu vārtu pārsvaru – 19:10.

Otrajā puslaikā aina uz laukuma īpaši nemainījās. Visu puslaiku turējās pirmajā puslaikā iekrātais pārsvars un rezultātā izcīnījām pārliecinošu uzvaru – 31:21.
 
Mūsu komandā rezultatīvākais ar 9 vārtiem bija Arvis Laganovskis, bet 8 vārti Arnolda Straumes rēķinā. Pretinieku komandā 6 vārti Vitālija Borisenko un Aleksandra Pegasova kontā.
Nākamo spēli aizvadīsim 26.oktobrī plkst. 16.45, Rīgā, ASK zālē tiekoties ar vietējo Celtnieks/LSPA komandu.

SK “Latgols” – HK “Ogre” 21:31 (10:19)

SK “Latgols”: Borisenko 6/1, Pegasovs 6, Jansons-Buļs 3, Narnickis 2, Kamzols 2, Strazds 1, Matvejenko 1

HK “Ogre”: Laganovskis 9, Straume 8/1, Pozņaks 5, Dravnieks 5, Lepers 2, Bauze 1, Avotiņš 1.