Pirmā uzvara šosezon

Sestdien, 12.oktobrī savā laukumā uzņēmām Stopiņu NHK komandu un svinējām pirmo uzvaru šosezon Latvijas virslīgas čempionātā, pārspējot Stopiņu handbolistus ar rezultātu 32:30(19:15).

Pirmais puslaiks iesākās diezgan līdzīgi un, kad bija nospēlēta gandrīz puse no pirmā puslaika, rezultāts bija neizšķirts 7:7. Puslaika turpinājumā, galvenokārt pateicoties Arnolda Straumes, kurš šosezon aizvadīja pirmo spēli pēc traumas sadziedēšanas, rezultatīvai spēlei izdevās izvirzīties vadībā ar četru līdz piecu vārtu pārsvaru un puslaiku noslēgt savā labā – 19:15.

Otrais puslaiks iesākās ar vairākiem veiksmīgiem viesu komandas uzbrukumiem, kā rezultātā viņi spēja pietuvoties līdz 18:19. Puslaika turpinājumā mums atkal izdevās izrāviens un 12 minūtes līdz spēles beigām rezultāts jau bija 28:21 mūsu komandas labā. Pēdējās minūtes nospēlējām nedisciplinēti, nopelnot vairākus noraidījumus, kā arī pieļaujot lielu daudzumu tehnisko kļūdu, kas atspoguļojās arī uz rezultāta tablo – spēles beigās tikai +2 – 32:30 mūsu komandas labā. Jāpiebilst, ka šajā spēlē traumas dēļ nevarēja piedalīties Arvis Laganovskis.

Rezultatīvakais mūsu komandā ar 10 vārtiem bija Arnolds Straume, 8 vārti Dzintara Dravnieka kontā, bet pa 5 guva Jānis Avotiņš un Sandis Lepers. Pretiniekiem 8 vārtus guva Raivis Pētersons.

Nākamo spēli virslīgā aizvadīsim 20.oktobrī, izbraukumā tiekoties ar pašreizējo čempioni Ludzas Latgols komandu.

HK Ogre – Stopiņu NHK 32:30 (19:15)
Ogre: Straume 10, Dravnieks 8,Lepers un Avotiņš 5,Želna 2,Mancurovs un Abiks 1.
Stopiņu NHK: Pētersons 8,Koroļkovs 6,Čerņevskis 5,Lazda 4,Petrovs 3,Savickis 2,Abramovs un Pauniņš 1.