Sezonu iesākam ar zaudējumu

Sestdien aizvadījām pirmo spēli Latvijas virslīgas čempionātā pret RTU vienību, un, parādot ļoti neizteiksmīgu sniegumu uzbrukumā, piedzīvojām pelnītu zaudējumu ar rezultātu 15:21(8:9).

Spēli labāk iesākām mēs un pēc nospēlētām 10 minūtēm rezultāts bija 6:2 mūsu komandas labā un nekas neliecināja, ka turpinājumā spēle ievirzīsies pavisam citā gultnē. Pēc šī mūsu starta izrāviena RTU handbolisti turpināja lēni un pacietīgi spēlēt uzbrukumā, bet mūsu komandas spēlētāji nekādīgi nespēja gūt vārtus pat no pašām izdevīgākajām pozīcijām, kā arī ļoti daudz pieļāva tehniskās kļūdas, kā rezultātā RTU komanda spēles 20.minūtē panāca neizšķirtu – 7:7. Puslaika pēdējās 10 minūtēs gan mums, gan RTU komandai ne pārāk labi sekmējās ar vārtu gūšanu un dodoties atpūtā rezultāta tablo vēstīja 9:8 RTU vienības labā.

Otro puslaiku iesākām mazākumā un RTU komanda prata to izmantot, izvirzoties vadībā ar 11:8. Puslaika turpinājumā spēles gaitā nekas uz labo pusi mūsu komandas izpildījumā nemainījās – ļoti lielais kļūdu daudzums uzbrukumā neļāva mums pietuvoties tuvāk par divu vārtu deficītu. Vēl jo vairāk, spēles beigās RTU komandas spēlētāji prata palielināt rezultāta starpību un spēles beigās svinēt pelnītu uzvaru ar rezultātu 21:15. Pretinieku komandas sastāvā lielisku spēli aizvadīja vārtsargs Kaspars Piševs un Māris Grēberis, kurš guva 10 vārtus. Mūsu komandā rezultatīvākais ar 5 vārtiem bija Arvis Laganovskis, bet 4 vārti Andra Pozņaka kontā.

Nākamo spēli aizvadīsim izbraukumā, 5.oktobrī plkst. 13.00 Spuņņciemā, tiekoties ar vietējo Jūrmalas Sports komandu.

HK Ogre – RTU 15:21 (8:9)
Ogre: Laganovskis 5, A.Pozņaks 4/2, Knodze un Želna 2, Bauze un Avotiņš 1.
RTU: Grēberis 8, Tiškus 4, Miemis 2, Trojanovskis, Eikens, Lubgāns, Naglis, Piševs, Šibins un Ziediņš 1.