Svētdien sākam virslīgas pusfinālsēriju

Svētdien, 28.aprīlī, plkst. 19:30, Ogres Sporta centrā pirmajā pusfināla spēlē tiksimies ar Dobeles Tenax komandu.

Dobeles Tenax komanda regulāro sezonu noslēdza 2.vietā, tāpēc no izslēgšanas spēļu pirmās kārtas tā bija brīva. Šosezon jau ar Dobeles komandu esam tikušies divas reizes, abās cīņās piedzīvojot zaudējumus viņu laukumā. Vispirms Rīgas čempionātā interesantā spēlē piekāpāmies ar rezultātu 28:34(14:18), bet mēnesi vēlāk piekāpāmies jau Latvijas virslīgas čempionāta ietvaros ar rezultātu 24:32(11:14). Abās pieminetajās spēlēs mēs aizvadījām labus pirmos puslaikus, kur notika ļoti līdzīga spēkošanās, taču otrajā puslaikā abās spēlēs pretinieks prata apliecināt spēles favorītstatusu un svinēt uzvaru. Sērija ar Dobeles Tenax vienību noritēs līdz divām uzvarām. Nākamā spēle notiks 4.maijā Dobelē un, ja gadījumā rezultāts sērijā būs1-1, tad izšķirošā spēle tiks izspēlēta 5.maijā turpat Dobeles Tenax mājas zālē.

Paralēli mūsu pusfinālsērijai norisināsies arī otra pusfinālsērija, kur pašreizējie Latvijas čempioni Latgols komanda no Ludzas tiksies ar LSPA/NB-SAN komandu. Pirmā spēle jau sestdien, 27.aprīlī Rīgā, ASK sporta zālē.

Atgādināsim, ka šī ir pirmā reize, kad HK Ogre ir tikusi Latvijas virslīgas pirmajā četriniekā un pie sasniegtā noteikti centīsimies neapstāties un mājas spēlē darīsim visu, kas mūsu spēkos, lai cīnītos par uzvaru šajā spēlē. Mūsu komandā traumēto nav un uz šo spēli ierindā būs visi spēlētāji. Spēli no Ogres SC paredzēts rādīt arī Sportacentrs.com TV kanālā, taču skatītāji noteikti tiek aicināti uz zāli klātienē atbalstīt mūs šajā svarīgajā un grūtajā cīņā par tikšanu finālā.