Spēle par iekļūšanu labāko četriniekā

Svētdien, 21.aprīlī, plkst. 17:30 Rīgā, Krustabaznīcas ielā 9 ASK sporta zālē, Latvijas handbola virslīgas ceturtdaļfināla atbildes spēlē tiksimies ar ASK/LU handbolistiem.

13.aprīlī Ogrē notika ceturtdaļfināla pirmā spēle, kur pilnu tribīņu priekšā ļoti aizraujošā un līdzīgā spēlē mums izdevās pārspēt ASK/LU komandu ar rezultātu 26:25(10:10). Lai tiktu nākamajā kārtā, ir jāuzvar 2 spēļu summā, tāpēc nekāds lielais handikaps pirms atbildes spēles mums nav un noteikti centīsimies noskaņoties tikai un vienīgi cīņai par uzvaru gan šajā spēlē, gan arī visā sērijā. Pirms atbildes spēles mūsu komandā traumēto nav un visi būs gatavi cīņai šajā svarīgajā spēlē par tikšanu labāko četriniekā. Atgādinam, ka mūsu ceturtdaļfināla pāra uzvarētājs pusfinālā tiksies ar Dobeles Tenax, kas pēc regulārā čempionāta ierindojās 2.vietā aiz pašreizējiem čempioniem Latgols handbolistiem no Ludzas.

Paralēli mums norisinās arī otrs ceturtdaļfināla duelis, kurā LSPA/NB-SAN komanda tiekas ar Vaiņodes vienību. Komandu pirmajā spēlē, kas norisinājās LSPA komandas mājvietā ASK zālē, uzvaru ar rezultātu 30:21 svinēja mājinieki un pirms atbildes spēles Vaiņodē ir ļoti labā pozīcijā, lai kvalificētos pusfinālam pret pašreizējo čempioni Latgols komandu no Ludzas, kas uzvarēja šī gada regulāro čempionātu.

Mūsu atbildes spēli no ASK sporta zāles ir plānots rādīt arī Sportacentrs.com TV kanālā, taču līdzjūtēji noteikti tiek aicināti uz zāli atbalstīt mūs klātienē un sniegt tādu pašu skaļu atbalstu kāds bija pirmajā spēlē Ogrē.