Sākam izslēgšanas spēles

Sestdien, 13.aprīlī, Latvijas handbola virslīgā sāksies izslēgšanas spēles un mēs savā laukumā Ogres sporta centra zālē plkst. 18.00 uzņemsim ASK/LU vienību.

Regulāro sezonu, spēlējot grupā par 5.-9. vietu mēs pabeidzām 6.vietā, priekšā palaižot LSPA/NB-SAN handbolistus, savukārt ASK komanda ieņēma 3.vietu regulārajā čempionātā aiz pagājušā gada finālistiem Latgols un Dobeles Tenax komandām. Šosezon ar ASK/LU komandu Latvijas virslīgas čempionātā mēs tikāmies pirmajā riņķī un savā laukumā piedzīvojām zaudējumu ar rezultātu 27:35(14:16).

Izslēgšanas spēļu sērija ar ASK/LU komandu norisināsies divu spēļu summā (atbildes spēle notiks ASK zālē 21.aprīlī plkst. 17:30) un tā komanda, kas divu spēļu summā izrādīsies pārāka, pusfinālā līdz divām uzvarām tiksies ar Dobeles Tenax handbolistiem, kas regulārajā čempionātā ierindojās 2.vietā. Otrajā pārī par tikšanu pusfinālā cīnīsies LSPA/NB SAN un Vaiņodes komandas.

ASK/LU komandas sastāvā traumas dēļ nevarēs piedalīties viens no pamatsastāva spēlētājiem Kaspars Naglis. Mūsu komandā traumēto spēlētāju nav un visi būs gatavi vienai no sezonas svarīgākajām spēlēm, kurā, tāpat kā arī divu spēļu summā, uzdevums ir uzvarēt un tikt labāko četriniekā. Ļoti nepieciešams protams ir arī skatītāju atbalsts un mēs ļoti ceram, ka Ogres SC tribīnes tiks piepildītas un Jūs sniegsiet mums vajadzīgo atbalstu cīņā par vietu pusfinālā.