Otro reizi zaudējam Jūrmalas Sports

Sestdien, 2.martā Ogres SC aizvadījām vienu no sezonas svarīgākajiem mačiem pret Jūrmalas Sports komandu, kur labvēlīga iznākuma gadījumā spētu nodrošināt vietu izslēgšanas spēlēs, taču diemžēl nācās piedzīvot nepatīkamu zaudējumu ar rezultātu 31:33(14:18), atliekot tikšanu labaāko sešiniekā vēl vismaz uz nedēļu.

Spēle iesākās diezgan rezultatīvi abu komandu izpildījumā un nevienai komandai līdz puslaika vidum neizdevās iegūt pārsvaru lielāku par 1 vārtiem. Spēles 17.minūtē vēl rezultāts bija 7:7, taču tad puslaika turpinājumā viesiem no Jūrmalas, pateicoties vairākiem mūsu komandas noraidījumiem un kļūdām gan uzbrukumā, gan aizsardzībā, izdevās veikt diezgan ievērojamu izrāvienu, puslaika 27.minūtē sasniedzot jau 6 vartu pārsvaru – 17:11. Atlikušajā puslaika daļā mūsu komandai gan izdevās mazliet sadeldēt pārsvaru un pirmais puslaiks noslēdzās ar rezultātu 18:14 Jūrmalas Sports komandas labā.

Sākoties otrajam puslaikam mums vairākas reizes izdevās pietuvoties līdz 3 vārtu deficītam, taču tuvāk rezultatā tikt mums neizdevās un pretiniekiem padevās kārtējais izrāviens šajā mačā – spēles 48.minūtē pretinieki sasniedza lielāko pārsvaru šajā spēlē – 28:21 Jūrmalas komandas labā. Sākot no šī brīža aizsardzībā sākām individuāli segt visus 3 ārējos pretinieku spēlētājus, kas sāka dot rezultātu. Pakāpeniski samazinājām rezultāta starpību un pusotru minūti līdz spēles beigām izdevās panākt mīnus 2 – 30:32, kas vēl deva nelielas cerības uz izglābšanos šajā spēlē, taču pretinieki atbildēja ar rezultatīvu uzbrukumu un laika atspēlēties vairs mums nebija – spēle noslēdzās ar rezultātu 33:31 Jūrmalas Sports komandas labā. Rezultatīvākais mūsu komandā ar 11 vārtiem bija Arvis Laganovskis, Jūrmalas komandā 8 vārti Mareka Černousova kontā.

Pēc šī zaudējuma joprojām atrodamies otrās grupas 2.vietā ar 15 spēlēs izcīnītiem 15 punktiem. Jūrmalas komandai tagad ir 13 punkti 14 spēlēs. Lai kvalificētos izslēgšanas spēlēm ir jācer, ka Jūrmalas komanda zaudēs kādā no atlikušajām 2 spēlēm ko viņi nakošajā nedēļas nogalē aizvadīs pret LSPA/NB-SAN un RTU komandām, kuras šosezon viņiem uzvarēt nav izdevies, bet gadījumā ja Jūrmalas komanda izcīnīs vismaz 3 punktus šajās 2 spēlēs, tad mums pēdējā savā spēlē Rīgā 24. martā būs jāpārspēj LSPA komanda.

HK Ogre – Jūrmalas Sports 31:33 (14:18)
Ogre: Laganovskis 11, Dravnieks 7, Straume 4, Želna 3, Mancurovs 2, Pozņaks 2/1, Bauze un Avotiņš 1.
Jūrmalas Sports: Černousovs 8/2, Latkovskis 7, Narme 5, Ķuze un Ence 4, Gulbis 3, Korzāns un Šteinbergs 1.