Sagraujam arī RTU

Sestdien, 26.janvārī, ļoti principiālā spēlē tikāmies ar RTU komandu un, aizvadot vienu no savām labākajām sezonas spēlēm, pārliecinoši uzvarējām ar rezultātu 31:15 (19:6).

Līdzīgi kā iepriekšējā spēlē, arī šoreiz jau ar spēles pirmajām minūtēm pārņēmām vadību. Jau spēles 8.minūtē pretinieku treneris bija spiests pieprasīt minūtes pārtraukumu pie rezultāta 1:4 mūsu labā. Tas gan īpaši nepalīdzēja un puslaika turpinājumā, ļoti labi nospēlējot aizsardzībā un izmantojot ātros pretuzbrukumus, mēs pārliecinoši palielinājām pārsvaru un spēles 19.minūtē tas jau sasniedza 11 vārtu pārsvaru – 13:2. Līdz puslaika beigām mums vēl vairāk izdevās palielināt pārsvaru un puslaiku noslēdzām ar rezultātu 19:6 savā labā.

Otro puslaiku iesākām tādā pašā garā kā pabeidzām pirmo un jau no paša sākuma vēl vairāk palielinājām mūsu pārsvaru. Labi vārtos darbojās visi trīs mūsu vārtsargi un otrā puslaika 48.minūtē pēc Dzintara Dravnieka rezultatīva metiena sasniedzām lielāko pārsvaru šajā spēlē – 28:8. Līdz spēles beigām pretniekiem gan izdevās mazliet pārsvaru samazināt, taču kopējo ainu tas īpaši nemainīja un spēli uzvarējām pārliecinoši – 31:15(19:6).

Rezultatīvākais mūsu komandas rindās ar 11 vārtiem bija Arvis Laganovskis, bet 6 vārtus guva Andris Pozņaks. Pretiniekiem 7 vārti Māra Grēbera kontā.

Pēc šīs uzvaras esam nostiprinājušies otrās grupas otrajā vietā, par trim punktiem apsteidzot RTU un Jūrmalas Sports vienības. Nākamo spēli aizvadīsim jau sestdien, 2.februārī Spuņņciemā, tieši pret Jūrmalas Sports vienību, kuru jau vienu reizi šogad esam apspēlējuši.

HK Ogre – RTU 31:15 (19:6)
Ogre: Laganovskis 11, Pozņaks 6/2, Dravnieks, Abiks, Bauze un Avotiņš 3, Straume 2.
RTU: Grēberis 7/1, Glāznieks 4, Freibergs 3, Vadzītis 1.