Sāpīgs zaudējums Jūrmalā

 

Sestdien, 2.februārī, aizvadījām kārtējo spēli Latvijas virslīgas čempionāta ietvaros, Spuņņciemā, tiekoties ar vietējo Jūrmalas Sports vienību. Diemžēl nācās piedzīvot minimālu zaudējumu spēles izskaņā ar 25:26 (14:17). Jaatzīmē, ka Jūrmalas komanda, salīdzinot ar pirmo apli ir pastiprinājusies – no LSPA komandas tai pievienojušies Mareks Černousovs un Jānis Šteinbergs, kas noteikti ir labs pastiprinājums komandai. Mums šajā mačā nācās iztikt bez Andreja Mancurova, kurš pēc traumas ierindā varētu atgriezties aptuveni pēc mēneša.

Puslaika pirmās minūtes aizritēja punkts punktā – parmaiņus vārtus guva abas komandas un 8.minūtē rezultāts bija 4:4. Puslaika turpinājumā Jūrmalnieki izvirzījās nelielā vadībā un līdz speles 20.minūtei turējās vadībā ar vienu līdz divu vārtu pārsvaru, taču tad jūrmalniekiem izdevās neliels izrāviens un spēles 27.minūtē rezultāts jau bija pavisam nepatīkams – 11:16. Līdz puslaika beigām mums izdevās gan šo starpību sadeldēt un noslēgt puslaiku ar rezultātu 14:17 Jūrmalas Sports komandas labā. 

Otrais puslaiks iesākās ar Arnolda Straumes gūtajiem vārtiem. Nākamās 5 minūtes neviena no komandām nespēja gūt vārtus. Abu komandu vārtsargi – gan Viktors Beznosenko, gan Artūrs Baranovs vārtos darbojās lieliski un vairākkārt glāba savas komandas no vārtu zaudējumiem. Pēc ieilgušās pauzes 36.minūtē Raitis Ence guva vārtus un izvirzīja Jūrmalas komandu vadībā 18:15. Līdz spēles 50.minūtei jūrmalniekiem visu laiku piederēja 2-3 vārtu pārsvars, bet tad mums beidzot izdevās neliels izrāviens kā rezultātā spēles 55.minūtē pēc Iļjas Želnas raidījuma beidzot tika panākts neizšķirts – 23:23. Spēles turpinajums gan sanāca diezgan nesekmīgs. Ar nepilnas minūtes intervālu noraidījumus dabūja mūsu komandas spēlētāji Andris Pozņaks un Jānis Avotiņš un mums nacās spēlēt četratā pret sešiem pretinieku spēlētājiem. 2 minūtes līdz spēles beigām Arvis Laganovskis gan vēl pēdējo reizi šajā spēlē atjaunoja neizšķirtu uz rezultāta tablo – 24:24, bet turpinajumā pretinieki guva 2 bezatbildes vārtus un izvirzījās vadībā ar rezultātu 26:24. Spēles pēdējās sekundēs vienus vartus mums izdevās atgūt, bet spēles iznākumu tas gan nemainīja. Rezultatīvākie Jūrmalas komandā bija Edvīns Latkovskis ar 8 gūtiem vārtiem un Raitis Ence ar 5. Mūsu komandā 10 vārtus guva Arvis Lagaovskis un 6 vārti Andra Pozņaka kontā.

Pēc šī zaudējuma ir saasinājusies cīņa par iekļūšanu ceturtdaļfinālā. Mēs gan pagaidām atrodamies 2.vietā mūsu grupā, bet Jūrmalas Sports vairs atpaliek tikai par 1 punktu. Mums gan ir spēle rezervē, ko mēs jau aizvadīsim sestdien, 9.februārī plkst. 18.00 tiekoties ar LSPA/NB SAN vienību. Aicinam visus mūsu atbalstītājus ierasties un atbalstīt mūs cīņā par uzvaru šajā mačā. 

Jūrmalas Sports – HK Ogre 26:25 (17:14) 

Jūrmalas Sports: Latkovskis 8, Ence 5, Černousovs 4, Šteinbergs 4, Ķuze 3, Gulbis un Korzāns pa 1.
HK Ogre: Laganovskis 10/3, Pozņaks 6/3, Želna 3, Straume 2, Bauze, Dravnieks, Sļusarevs un Avotiņš pa 1.