Otro riņķi sākam ar uzvaru

Trešdien, 23. decembrī aizvadījām savu pirmo spēli otrajā riņķī Latvijas virslīgas čempionātā, savā laukumā pārliecinoši pieveicot RVR/Garšu darbnīca handbolistus ar rezultātu 30:15(14:8). Jāatzīmē arī tas, ka pretinieki uz šo spēli nebija ieradušies tajā spēcīgākajā sastāvā, trūka vairāku pamatsastāva spēlētāju, kas noteikti nepalielināja pretinieku izredzes līdzvērtīgi paspēkoties šajā mačā.

Šoreiz jau no paša sākuma iesākām pārliecinoši un ātri izvirzījāmies vadībā ar 4:0 un līdz puslaika beigām pakāpeniski palielinājām pārsvaru, to noslēdzot ar rezultātu 14:8 mūsu labā. Otrajā puslaikā spēles gaita nemainījās un spēli novedām līdz pārliecinošai uzvarai ar rezultrātu 30:15. Rezultatīvākais mūsu komandā bija pirmo maču sosezon mūsu komandā aizvadījušais Arvis Laganovskis ar 9 vārtiem, bet pretinieku komandā pa 4 vārtiem guva Jānis Strautnieks un Jurijs Nazarenko.

Jau šosestdien, 26.janvārī, Ogres SC aizvadīsim ļoti svarīgu spēli pret RTU vienību. Pēc uzvaras pār RVR esam pakāpušies uz 2.vietu savā grupā, apsteidzot RTU un Jūrmalas komandas par 1 punktu. Līderi ir LSPA komanda. Izslēgšanas spēlēm kvalificēsies labākās divas šīs grupas komandas.

RVR/Garšu darbnīca – HK Ogre 15:30 (8:14)
RVR/Garšu darbnīca: Nazarenko 4, Strautnieks 4/1, Adijāns 3, Grēvelis 2, Šibins un Barbans 1.
Ogre: Laganovskis 9, Dravnieks, Mancurovs un Bauze 4, Želna, Ervalds un Gērmanis 2, Kruglenko, Straume un Abiks 1.