Sākam otro apli

Šovakar, 23.janvārī Ogres SC plkst. 19:30 atsāksim spēles virslīgā, otrā riņķa pirmajā spēlē savā laukumā tiekoties ar RVR/Garšu darbnīca komandu, kas pagaidām cīnās bez uzvarām šosezon.

Ar RVR komandu šosezon esam tikušies 2 reizes – Rīgas atklātajā čempionātā un pirmajā riņķī Latvijas virslīgas čempionātā, un abās reizēs esam izcīnījuši diezgan pārliecinošas uzvaras. Savā pēdējā spēlē RVR komanda nedēļas nogalē piekāpās LSPA komandai ar rezultātu 35:45, kur ļoti rezultatīvi nospēlēja RVR spēlētājs Peteris Trojanovskis, gūstot 19 vārtus, kas ir šīs sezonas virslīgas rekords.

Sākot otro apli mūsu komanda ir pastiprinājusies ar ilggadējo HK Ogres spēlētāju Arvi Laganovski, kurš atgriezies Ogrē pēc vairāku sezonu pavadīšanas ārzemju klubos, kā arī ar vārtsargu Lauri Ozoliņu, kurš pagaidām gan varēs palīdzēt tikai spēlēs, jo mācās Murjāņu sporta ģimnāzijā.

Jau šosestdien, 26.janvārī plkst. 18.00 aizvadīsim savu otro spēli, savā laukumā tiekoties ar RTU komandu, kas ir viena no mūsu konkurentēm cīņā par izslēgšanas spēlēm. Skatītāji tiek laipni aicināti atbalstīt mūs šajās abās spēlēs – tas noteikti mums palīdzēs cīņā par uzvarām.