Pirmā uzvara BHL!

Aizvadītajā nedēļas nogalē, Igaunijā, tika manīts melns buss! Neparasts melns buss, jo tajā atradās HK Ogre vīri, ne melnā, bet jaunajās baltizilās formās.

Pirmajā dienā, bagātīgā vārtu gūšanas spēlē, Viljandi HC saņēma dāvanu 2 punktu apmērā no HK Ogres vīriem, kā pieklājības žestu. Otrajā spēļu dienā SK Tapa, lai gan negribīgi, bet izrādīja igauņu pieklājību un sniedza dāvanu arī HK Ogre vīriem. Tie bija pirmie 2 punkti HK Ogre Baltijas līgā. Augstu klasi rādīja komandas jaunais vārstsargs, kam šī bija pirmā BHL spēle HK Ogres komandas sastāvā – Elvijs Kušners jeb kā sabiedrībā pazīstamais “el Kush”. Kā Elvijam gāja? Vaicājam viņam pašam:

“Pirmā spēle jaunajā komandā iesākās interesanti. Pirms spēles paziņoja, ka nevarēšu piedalīties, taču viss veiksmīgi nokārtojās un 2. periodā varēju jau stāties nosargāt vārtus. Runājot par pašu spēli, nebija tā labākā savā karjērā un arī sliktākā. Dažus metienus atvairīju.

Komandā esmu paspējis iejusties, gan kā spēlētājs gan kā komandas biedrs, jo visi spēlētāji sen jau ir pazīstami. Taču vēl ir jāpieslīpē spēletāja un vārtsarga sadarbības aizsardzībā.

Lielākais izaicinājums šajā sezonā? Nospēlēt visu sezonu stabīli, ņemot cik vien daudz uzvaras varam izcīnīt!”

Lai pretinieki saturās, jo Elvijs atklāj, ka viņa šī brīža iemesto bumbu rekords sezonas laikā ir ap 15, bet šogad šo skaitli plāno pārspēt!