Paldies JUMS!

Lielas uzvaras sasniegt nav viegli, lai pie tām nonāktu, “aizkadrā” slēpjas daudz cilvēku, kas iesaistījās un palīdzēja mums – Handbola klubam Ogre – tikt tik tālu un sasniegt šos augstos mērķus!

Vispirms, lielu pateicību izsakām saviem atbalstītājiem – Ogres Novada Pašvaldība, Ogres novada sporta centrs, SIA Miandum, Reģionālais Drošības Serviss, SIA Ķilupe, SIA “ELLA AUTO”, SIA Barrels-E, Ogres Prestižs un Viesturam Grīnbergam – bez kuriem nebūtu iespējama vārdu “Ogre” un “rokasbumba” veicināšana!

Bez kā čempionāts nevarētu notikt? Tieši tā – bez mūsu oponentiem. Paldies par šo sezonu SynotTip virslīgas komandām kā – ZRHK Tenax Dobele, kas finālā ļāva nemocīties agonijā, izdarīja to ātri un nesāpīgi;
– Paldies Celtnieks Rīga, kas nodrošināja mums šo tikšanos ar bendi;
– Paldies SK Latgols Ludza, ar kuriem šoreiz, izpalika ikgadējā tradīcija – cīņa par pēdējā kaluma medalām;
– Paldies HK Vaiņode, kas lika panervozēt “play-off” izspēlēs;
– Paldies Jūrmalas Sports, ka nevajadzēja maksāt par iebraukšanu Jūrmalā;
– un paldies ASK/LSPA par mūsu komandas spēlētāju skaita samazināšanu piespiedu kārtā!
Turpinām cīnīties!

Kā arī sakām PALDIES arī Jums – skatītājiem, kas šajā čempionātā mūs atbalstīja sēžot pie ekrāniem. PALDIES par lielo atbalstu, laba vēlējumiem, īkšķu turēšanu, motivējošām uzrunām, sapurināšanas un vienkārši būšanu kopā ar mums – HK Ogri. Ļoti ceram, ka nākošajā sezonā varēsim atkal sajust mūsu 8. spēlētāju mums blakus – laukuma tribīnēs!