Vicečempioni!

Pēdējo reizi vicečempionu statusu Latvijas SynotTip čempionātā HK Ogre ieguva pirms 7 gadiem. Šogad, 2021. gadā, atkal rokās turam augsta kaluma medaļas un varam teikt, ka lepojamies par sasniegto!

Pēc fināla spēlēm vaicājām Latvijas sieviešu izlases trenera asistentei un HK Ogre trenerei Natālijai viņas skatījumu un ieteikumus priekšdienām.

Uz jautājumu, kā patika SynotTip 2021. gada finālspēles, trenere atbildēja – pārāk daudz emociju izgāzām pirmajā un otrajā finālsērijas spēlē, tāpēc finālā tās pietrūka, bet periodiski “uzsliesmojām”, tomēr pārāk īšu brīdi, lai cīnītos vienlīdzīgi ar Dobeles spēlētājiem.

Bet par to, ko spēļu laikā HK Ogre komanda varēja darīt labāk, tad trenere norāda, ka pietrūka “simtprocentīga” labā mala un vēlme drošāk spēlēt aizsardzībā. Arī nelielās traumas traucēja sasniegt plānotos gājienus.

Uzdodot intervijas pēdējo jautājumu, ko ieteiktu HK Ogres komandai, uzsākot nākošo sezonu, Natālija saka, ka jāsāk no nulles un jāpaņem to pašu noskaņojumu, kas bija ļoti labs šīs sezonas otrajā pusē un viss izdosies. Molotanovam likt čības uz plaukta vēl ir pāragrs jautajums – jāseko līdzi veselībai un ja tā atļauj – tad tikai uz priekšu! Domāju, ka nākamajā sezonā bez medaļām noteikti nepaliksim.

Paldies Natālijai!