Nākamā pietura – PUSFINĀLS!

Grūtajā cīņā un tikai apļa izšķirošajā spēlē pieveicot HK “Vaiņode” komandu ar rezultātu 37:25, iekļuvām pusfinālā, kur cīnīsimies ar “Celtnieks Rīga” komandu.

Aizvadītās spēles statistika parāda, ka Toms Lielais šo spēli ir aizvadījis simtprocentīgi! 9 vārti no 9 metieniem! Uzdevām pāris jautājumus Tomam, mēģinot noskaidrot, kas ir viņa panākumu atslēga?

Kas ir tas, kas Tev palīdz sagatavoties un noskaņoties spēlei?
T.: Šīm esot play-off spēlēm, motivāciju nav grūti atrast. Es parasti veicu analīzi par otras komandas spēli, apskatu vājākās vietas, kuras varam izmantot spēlē. Spēles noskaņai parasti palīdz sava mūzikas playliste.

Kā patika aizvadītā spēle?
T.: Patika, ka spēlējām labāku pārejas handbolu, ja salīdzina ar iepriekšējo spēli. Šoreiz labi darbojāmies kā komanda. Jāuzslavē ir Renāts un Slaviks ar savu spēli, labi izmantojām viņu augumu parametrus.

Ko varbūt varēja izdarīt vēl labāk?
T.: Noteikti ir jāpieliek aizsardzībā, tas pašlaik ir mūsu lielākais mīnuss. Spēlējot pret Celtnieka komandu, viņi šādas kļūdas nepiedos un izmantos savā labā. Ja gribam cīnīties par uzvaru sērijā, tas ir jāizlabo jau no pirmās spēles minūtes.

Ko ieteiktu komandas biedriem?
T.: Es domāju, ka katrs zin, kā vislabāk noskaņoties uz šāda tipa spēlēm. Galvenais ir spēlēt ar vēsu prātu un spēlēt kā komandai. Ja būsim visi vienoti, varam sasniegt savus mērķus.

Paldies Tomam! Un iedvesmai, pievienojam arī Toma playlisti – https://open.spotify.com/playlist/2pHhPUHnNQLlXOzdsSeN7b?si=SMGXqcjsRbaSWdEOl0H6pA&dl_branch=1&nd=1 – kas zina, varbūt tā noskaņos arī uzvarai spēlē pret “Celtnieks Rīga”, kas notiks 15. maijā, plkst. 18:00!