Lieldienu handpadracis

Vaicāsiet, kā “HK Ogre” gāja Lieldienu brīvdienās? LIELISKI! Divas spēles = divas uzvaras.

HK Ogre : HK Vaiņode | 39:28
HK Ogre : Jūrmala Sports | 31:22

Šoreiz apkopojām pašu komandas biedru iespaidus par brīvdienu spēlēm. Protams, iespaidos prasījās konkrētība vai kāds asāks vārds komandas biedram par slikti iedotu vai saņemtu piespēli visas spēles garumā, vai replika par trenera izpausto, bet pie tā piestrādāsim. Turpinājumā, biedru iespaidi:

“Lieldienu jampadracis sākas ar uzvaru pār Jūrmalu. No pirmās minūtes pārsvars bija mūsu pusē, Jūrmala Covid laikā tiešām izskatījās mierīga. Lieliski uzbrukumā darbojās Toms, kā arī Edijs kā jaunais spēlētājs rādīja lielisku precizitāti un ir lieliski iejuties starp pieredzējušajiem komandas biedriem. Aizsardzībā žiglais zibsnis Jūrmalu pina tās tīklos un Molotančiks, pārliecinoši darbojoties vārtos, neatstāja cerību pretiniekiem.”

“Komandā ir ļoti laba atmosfēra, tas parādās arī spēlē, neskatoties uz kļūdām un neiemestiem metieniem.”

“Viss bumbās. Ir lietas pie kurām jāpiestrādā, lai pacīnītos. Bet viss savādāk ir pozitīvi.”

“Kopumā par komandu – ir ļoti labi, ja ņem vērā ka neesam visai ilgi spēlējuši. Jūtams komandas gars, kas nevar nepriecēt. Individuāli varēja krietni labāk nospēlēt, bet nu ir nianses, kas, teiksim tā, nedaudz kavēja izpausties. Bet nu priekš pirmajām 2 spēlēm grūti būtu sev kaut ko pārmest. Viennozīmīgi ir kur augt!”

“Pēc abām spēlēm ir nogurums, bet patīkams, labi padarītā darba nogurums! Bija daudz epizodes, kas izdevās.”

“Ko tur daudz teikt, komandai ir savi līderi un tie ir lieliski iekļāvušies komandā, prieks ka Reinīša modeļa skola ir nesusi rezultātus, un Edija sarkanās botes ir ļāvušas viņam skriet ātrāk, Slavika atbalsta plecs aizsardzībā, gan uzbrukumā vienmēr būs augstā vērtē, un kur nu bez Docenta Andra Pozņaka, kurš kā rūdīts vilks, visus zin un visus sargā. Nevar nepieminēt A. Molotanova lielisko formu, kuru droši ieguvis, nēsājot uz rokām savu lielo … sanbernāru. Toms ir kā Skrīveru lāzers, kurš dzied dziesmiņu no 10/10, un Renāta virpuļpātaga ir jauns termins handbolā, par kuru Mēs vēl daudz dzirdēsim. ”

Nedosim HK Ogres spēlētājiem atslābt un esam ieplānojuši jaunas atraktivītātes.

HK Ogre nākamā spēle paredzēta 18. aprīlī, izbraukumā ar ASK/LSPA, plkst. 15:00