Bronzas mača revanšs

Jau šo trešdien 19.oktobrī, Handbola klubs “OGRE/MIANDUM” savā laukumā Ogres Sporta Centrā uzņems viesus no Jūrmalas. Abu komandu dueļi vienmēr ir izvērtušies par spraigu un skatāmu cīņu.

Pagājušās sezonas beigās OGRES handbolisti pārspēja Jūrmalas klubu mačā par bronzas medaļām, savukārt 2015.gada sezonas noslēgumā bronzas godalgas ieguva Jūrmalas handbolisti, kas pārspēja HK OGRE/MIANDUM.

Šī sezona Latvijas Handbola Synotip virslīgā ir iesākusies ar ļoti līdzīgām unspraigām cīnām, kas liecina par to, ka handbola līmenis izlīdzinās un komandas, kuras agrāk nepieteica savas pretenzijas uz četrinieka vietām, šogad ir apņēmības pilnas šo kārtību mainīt.

Mūsu komandas sastāvā uz spēli būs pieteikti visi šobrīd pieejamie spēlētāji. Izjūtam mūsu līderu Arvja Laganovska, Iļja Želnas un Dzintara Dravnieka trūkumu, bet tas dod iespēju jaunajiem komandas spēlētājiem pierādīt sevi un cīnīties par vietu komandas pamatsastāvā.

Par spēles spriedzi liecina arī tas, ka tiešraidē to varēs vērot interneta TV kanālā SPORTACENTRS.com un Lattelekom televīzijas kanālā ierakstā plkst. 21.45.

HK “OGRE/MIANDUM” galvenais treneris Andris Molotanovs pirms spēles pauda viedokli, ka: “Handbola komandai OGRE/MIANDUM handbola komanda Jūrmalas Sports ir principiāls pretinieks ar, kuru pēdējos gados notika cīņa par bronzas godalgām! Lai arī Ogres komandai ir notikušas būtiskas izmaiņas komandas sastāvā, komanda cīnīsies par uzvaru! Spēlētāji ir labi noskaņoti trešdienas spēlei.                     Ir aizvadīts labs pirmdienas treniņš. Spēlētājiem tiks dots uzdevums rūpīgi un disciplinēti strādāt aizsardzībā, un veiksmīgi un rezultatīvi darboties uzbrukumā.”

Savukārt HK “Jūrmala” galvenais treneris Jānis Glušaks norādīja, ka: “Tā kā Jūrmalas komandai ir viena no labākajām (ja ne labākā) aizsardzība Latvijā, tad daudz strādājam pie uzbrukuma pilnveidošanas. Iespēlējam jaunas sadarbības un noslīpējam esošās. Daudz strādājam pie ātrajiem uzbrukumiem. Lielo vērību pievēršam tehnisko kļūdu samazināšanai un metienu kvalitātes uzlabošanai.” Novēlēsim komandām parādīt labu sniegumu un aicinām HK “OGRE/MIANDUM” fanus un atbalstītājus vērot spēli klātienē, 2016.gada 19.oktobrī plkst. 19.00 Ogres Sporta Centrā, Ogrē, Skolas ielā 2 un www.handball.lv.