HK Ogre/Miandum sezonu sāk ar uzvaru

Piektdien, 23.septembrī, HK Ogre/Miandum sāka kārtējo Latvijas handbola virslīgas sezonu, pirmajā spēlē uzņemot Vaiņodes komandu. Sezonu izdevās iesākt ar uzvaru, diezgan grūtā spēlē, pieveicot Vaiņodes komandu ar rezultātu 31:26.
Jau no paša spēles sākuma HK Ogre izvirzījās vadībā ar pāris vārtu starpību, bet spēles 20.minūtē pēc Arta Laganovska vārtiem panāca jau 12:7 mūsu komandas labā. Līdz puslaika beigām HK Vaiņode komandai gan izdevās nedaudz pietuvoties rezultātā un puslaiks noslēdzās ar rezultātu 14:11.
Otro puslaiku HK Ogre/Miandum handbolisti iesāka vāji. Vairākas reizes neguva vārtus no labām metienu pozīcijām, bet pretinieki vairākkārt bija precīzi un jau pēc nospēlētām piecām minūtēm rezultāts kļuva neizšķirts – 16:16. Vaiņodes komanda pāris reizes izvirzījās vadībā ar minimālu pārsvaru – pēdējoreiz spēles 40.minūtē – 20:21. Spēles pēdējo trešdaļu ogrēnieši nospēlēja nosvērtāk nekā līdz šim un, pakapēniski palielinot pārsvaru, beigās tomēr svinēja drošu uzvaru ar rezultātu 31:26.
Ogres komandā rezultatīvākais ar 11 vārtiem bija Arvis Laganovskis, bet Vaiņodes komandā ar 8 vārtiem Ainārs Pāvils.
Nākamo spēli HK Ogre/Miandum aizvadīs jau piektdien, 25.septembrī Ludzā, tiekoties ar vietējo Latgols komandu.
Ogre/Miandum – Vaiņode 31:26 (14:11)
Ogre/Miandum: Arv. Laganovskis 11, Art. Laganovskis 7, Kurmēns 5/2, Bauze 3, Lepers 3, Pozņaks 2.
Vaiņode: A. Pāvils 8, O. Pāvils 7/4, Taujēns 6, M. Mickus 3, Strēlis 1, Sproģis 1.