Svarīga uzvara Vaiņodē

Svētdien, 22.novembrī, Latvijas handbola virslīgas ietvaros tikāmies ar vietējo HK Vaiņode vienību un izcīnījam svarīgu uzvaru ar rezultātu 29:24.
Dažādu iemeslu dēļ uz Vaiņodi bijām devušies tikai 9 cilvēku sastāvā, kas noteikti nesolīja vieglu spēli, zinot kā mums iepriekšējos gadus bija klājies Vaiņodē. Spēles sākums iesākās ļoti nerezultatīvi un pirmie vārti tika gūti tikai 7.minūtē, kad rezultātu atklāja Vaiņodes komandas spēlētājs Oskars Pāvils. Līdz puslaika vidum mums izdevās sakārtot spēli uzbrukumā, kā rezultātā pretinieku komandas treneris bija spiests pieprasīt minūtes pārtraukumu pie rezultāta 3:7 mūsu komandas labā. Pirmo puslaiku turpinājām aizvadīt kontrolējot notikumus laukumā, un puslaika beigās uz rezultāta tablo 17:11 mūsu labā.
Otrajā puslaikā, līdzīgi kā pirmajā, ilgi nespējām gūt vārtus, kā rezultātā spēles 42.minūtē pielaidām mājiniekus līdz 17:18. Pēc mūsu trenera Andra Molotanova pieprasītā minūtes pārtraukuma tomēr spējām savākties un spēles beigu daļu aizvadījām labāk, nosargājot uzvaru ar rezultātu 29:24.
Mūsu komandā rezultatīvākais ar 10 gūtajiem vārtiem bija Artis Kurmēns, bet Arvis un Artis Laganovski pievienoja attiecīgi 7 un 6 gūtus vārtus.
Vaiņode – Ogre/Miandum 24:29 (11:17)
Vaiņode: O. Pāvils 5/2, Taujēns 4, Ķergalvis 3, M. Mickus 3, N. Pāvils 3, Auders 3/3, A. Pāvils 2, Pūpols 1.
Ogre/Miandum: Kurmēns 10, Arvis Laganovskis 7/1, Artis Laganovskis 6, Bauze 3, Lepers 2, Želna 1.