SynotTip VIRSLĪGAS SEZONU SĀKAM AR UZVARU.

Sestdien, 19.septembrī, sākām jauno Latvijas handbola virslīgas sezonu, Ogres sporta hallē, uzņemot HK Vaiņode komandu.
Pirms spēles favorītu statusā bija mūsu komanda, taču atceroties pāgājušās sezons 1/4 fināla spēli pret Vaiņodes komandu, kad Ogrē uzvarējām tikai pēcspēles 7m soda metienu sērijā, varēja gaidīt diezgan saspringtu spēli.
Jau no pašas spēles sākuma spējām pārņemt spēles vadību, taču vairāk kā divu vārtu pārsvaru līdz puslaika vidum iegūt neizdevās. Ļoti nedisciplinēti spēlējām aizsardzībā, kā rezultātā ļoti lielu daļu pirmā puslaika puses nācās pavadīt mazākumā un mūsu pretinieki to ļoti labi izmantoja, puslaika vidū panākot neizšķirtu 9:9. Puslaika otro pusi vairākkārt sanāca veiksmīgi nospēlēt aizsardzībā, kā rezultātā izdevās izmantot vairākas iespējas aizskriet ātrajos uzbrukumos un panākt jau skatāmu pārsvaru uz rezultāta tablo. Puslaiks noslēdzās ar diezgan pārliecinošu 19:12 mūsu komandas labā. Arī otrā puslaika sākums neliecināja, ka spēles gaitā kaut kas varētu mainīties. Spēles 33.minūtē pēc Arta Kurmēna gūtajiem vārtiem panācām jau 21:13 mūsu komandas labā. Pretinieki tomēr spēja savākties un mēs vairākkārt sasteidzām savus uzbrukumus, kā arī ļoti daudz pelnījām 2 minūšu noraidījumus un ļāvām pretiniekiem atgriezties spēlē un saglabāt intrigu par mača uzvarētāju – 8 minūtes līdz spēles beigām vairs tikai 29:28 mūsu komandas labā. Pēdējās astoņas minūtes tomēr spējām saņemties abos laukuma galos un novest spēli līdz likumsakarīgai uzvarai ar rezultātu 36:30.
Rezultatīvākie mūsu komandā bija Artis Kurmēns un Arvis Laganovskis, kuri katrs guva pa 8 vārtiem, 7 vārti Arta Laganovaska kontā, bet 5 guva Mārtiņš Dāvidnieks. Vaiņodes komandā rezultatīvākais ar 10 vārtiem bija Oskars Pāvils.
Nākamo spēli mēs aizvadīsim 26.septembrī plkst 18.00 Ogres SC Baltijas līgas ietvaros tiekoties ar Celtnieks Rīga komandu. Tā būs mūsu debija Baltijas līgā, tāpēc skatītāji tiek laipni aicināti nākt mūs atbalstīt un palīdzēt izcīnīt uzvaru mūsu debijas spēlē Baltijas handbola līgā.
Ogre/Miandum – Vaiņode 36:30 (19:12)
Ogre/Miandum: Arvis Laganovskis 8, Kurmēns 8, Artis Laganovskis 7, Dāvidnieks 5,U. Strazdiņš 3, Dravnieks 3, Želna 2, K. Strazdiņš 1
Vaiņode: O. Pāvils 10, Ķergalvis 7, A. Pāvils 6, Mickus 2, N. Pāvils 2, Jurjāns 1, Orlovs 1, Pūpols 1