Ogres handbolistiem cīņa par finālu

Trešdien, 8.aprīlī plkst. 19.30 Ogres sporta centrā Ogres handbola komanda HK Ogre/Miandum aizvadīs pirmo pusfināla spēli, tiekoties ar regulārā turnīra uzvarētājiem Dobeles Tenax komandu, kas šosezon virslīgā ir uzvarējusi pilnīgi visās spēlēs.

Dobeles Tenax komanda šosezon regulārajā čempionātā izcīnīja uzvaras visās 21 spēlē, līdz ar to bija brīvi no pirmās izslēgšanas spēļu kārtas. Ogres handbolisti 1/4 finālā sērijā ar 2-0 pārspēja HK Vaiņode komandu. Pirmajā spēlē, kas norisinājās Vaiņodē tika izcīnīta diezgan pārliecinoša uzvara, taču atbildes spēlē Ogrē tik viegli neklājās un uzvara tika izcīnīta tikai pēcspēles soda metienos.

Šosezon ar Dobeles komandu virslīgas ietvaros ir spēlēts trīs reizes un visas reizes piedzīvoti zaudējumi, taču divās no trīs spēlēm HK Ogre handbolisti lielāko spēles daļu turējās līdzi spēcīgajam pretiniekam un dobelnieki tikai spēles beigu daļā spēja pārvarēt ogrēniešu pretestību. Sezonas gaitā Ogres handbola kluba rindās traumas, kas liegs spēlēt visu atlikušo sezonu guva Arnolds Straume, Andris Pozņaks un Dzintars Dravnieks, bet pavisam nesen komandu atstājis vārtsargs Arturs Baranovs, taču pēdējās spēlēs lieliski vārtos darbojies Ogres spēlējošais treneris Andris Molotanovs, kas liek domāt, ka par vārtu drošību nebūs jāuztraucas. Iespējas variēt ar sastāvu kā jau ierasts vairāk būs dobelniekiem, taču arī viņu sastāvā ir zaudējumi – traumas dēļ nespēlēs viens no komandas līderiem Egils Politers.

Sērija pret Dobeles Tenax komandu norisināsies līdz divām uzvarām un sērijas uzvarētājs iekļūs LČ finālā. Otrā un, ja nepieciešams, trešā spēle norisināsies Dobelē 18. un 19. aprīlī.

Skatītāji tiek laipni aicināti ierasties uz Ogres Sporta centru un klātienē atbalstīt HK Ogre/Miandum komandu, kas centīsies atkārtot pagājušās sezonas panākumu un aizkļūt līdz Latvijas virslīgas čempionāta finālam.