DUBULTZAUDĒJUMS LUDZĀ

Ogres handbola komandām svētdien notika izbraukuma spēles 1.līgas un virslīgas komandām.

Pirmie laukumā devās 1.līgas komandas spēlētāji, kas spēkiem mērojās ar vietējo SK Latgols Juniors komandu. Labu sniegumu aizsardzībā, ar vārtsargu Pēteri Ratnieku priekšgalā, mūsu komanda demonstrēja pirmajā puslaikā. Puslaiks noslēdzās ar rezultātu 9 : 7 ogrēniešu labā. Otrajā puslaikā bija līdzvērtīga cīņa, tomēr spēles galotnē pārāki bija ludzānieši. Spēle noslēdzās ar rezultātu 17 : 20.

Jāatzīmē mūsu 1.līgas komandas stabilā spēle šosezon!

Pēc 1.līgas spēles notika virslīgas sacensības starp HK Ogre/Miandum un SK Latgols. Veiksmīgāk spēli uzsāka mājnieki, pirmajās minūtēs izvirzoties vadībā ar rezultātu 4 : 1. Jau spēles sākumā mājinieki parādīja ka par uzvaru cīnīsies visiem atļautiem un neatļautiem paņēmieni. 10.spēles minūtē SK Latgols spēlētājs Kaspars Lisovskis izmetot balsta metienu virs galvas mūsu aizsargam Iļjam Želnam trāpīja ar dūri pa seju, pārsitot vaigu (4cm atvērums, pēc spēles tika sašūts). Šī trauma liedza Iļjam turpināt piedalīties spēlē. Veiksmīgi SK Latgols vārtos darbojās vārtsargs Mārtiņš Krušanovs. Rezultās 1.puslaikā noslēdzās ar mājnieku pārsvaru 12 : 9. 

Otro puslaiku uzsākām apņēmības pilni. Vairākas reizes rezultāta starpību samazinājām līdz minimumam, bet tomēr neizdevās lauzt spēles gaitu. Jāatzīmē, ka pretinieku komandas spēlētāji spēlēja rupji. Otrā puslaika 23.minūtē Sandis Lepers caurgājienā tika apturēts ar sitienu pa galvu, kā rezultātā tika pārsista galva un spēli turpināt nevarēja. Pretinieku komandā par to neviens sodīts netika!!!

Spēle noslēdzās ar ar zaudējumu 28 : 31 un divu spēlētāju braucienu uz slimnīcu.

Brīžiem pārsteidza tiesnešu Aleksandra Rutkovska un Ulda Dzērves dīvainie lēmumi un izteiktās mutiskas piezīmes adresētas mūsu spēlētājiem. Iespējams nogurums bija ņēmis virsroku, jo tiesneši todien tiesāja trešo spēli pēc kārtas ( 13.00 Virslīga sievietēm; 14.45 1.līga vīriešiem; 16.30 Virslīga vīriešiem).

Nākošā spēle notiks Ogrē 05.10.2014 plkst. 19.30 pret handbola komandu Jūrmalas sports!