Pārliecinoši iekļūstam pusfinālā

Sestdien, 12.aprīlī aizvadījām otro ceturtdaļfināla spēli pret HK Vaiņode komandu un izcīnījām pārliecinošu uzvaru ar rezultātu 33:22(17:13). Līdz ar to sērijā izcīnījām panākumu ar rezultātu 2-0 un nodrošinājām dueli pusfinālā pret Celtnieks/LSPA komandu.

Spēli pret HK Vaiņode komandu pirmās minūtes iesākām diezgan nervozi un rezultāts auga diezgan līdzīgi – spēles 5.minūtē vēl neizšķirts 3:3. Tomēr pāris minūtes vēlāk izdarījām nelielu izrāvienu un izvirzījāmies vadībā ar rezultātu 7:4. Puslaika turpinājumā visu laiku atradāmies drošā vadībā un pirmo puslaiku noslēdzām ar četru vārtu pārsvaru.

Otrajā puslaikā līdz spēles 45.minūtei mūsu pārsvars visu laiku bija četru līdz piecu vārtu robežās, bet spēles pēdējām 15 minūtēm pretiniekiem spēka pietrūka un mēs spējām labi nospēlēt spēles beigu daļu un ievērojami palielināt mūsu pārsvaru, noslēdzot spēli un visu sēriju ar pārliecinošu uzvaru ar rezultātu 33:22.

Mūsu komandā rezultatīvākais ar 8 vārtiem bija Arvis Laganovskis, 7 vārtus pievienoja Arnolds Straume. Vaiņodes komandā ar 6 vārtiem rezultatīvākais bija Kristaps Mickus.

“HK Ogre” – “HK Vaiņode” 33:22 (17:13)
“Ogre”: Laganovskis 8, Straume 7, Dravnieks 6, Pozņaks 5, Lepers 3, Bauze 2, Mancurovs 1, Knodze 1.
“Vaiņode”: K.Mickus 6, A.Pāvils 4, O.Pāvils 3, Lapiņš 2, Taujēns 2, M.Mickus 1, N.Pāvils 1, Jurjāns 1, Auders 1, Sproģis 1.

Pusfinālā mūsu pretinieki būs Celtnieks/LSPA komanda, kas sērijā ar rezultātu 2-0 pieveica ASK/LU komandu. Pirmo spēli jau aizvadīsim piektdien, 18.aprīlī, plkst. 18.00 Ogres SC zālē. Spēle solās būt ļoti līdzīga un aizraujoša un skatītāji tiek laipni lūgti mūs atbalstīt cīņā par vietu Latvijas virslīgas handbola čempionāta finālā. Arī šī sērija norisināsies līdz divām uzvarām.