Pārliecinoši pārspējam HK Vaiņodi

Sestdienas vakarā, stabili aizvadot visu spēli, pārliecinoši pievaicām HK Vaiņodes handbolistus ar rezultātu 30:20(15:8).
 
Sakarā ar traģēdiju Zolitūdē spēli aizvadījām ar melnām sēru lentēm, kā arī pirms spēles tika ieturēts minūti ilgs klusuma brīdis.
 
Salīdzinot ar iepriekšējo spēli, šajā spēlē pēc mača diskvalifikācijas bija atgriezies Arnolds Straume, kā arī sastāvā atgriezušies Iļja Želna un Jānis Bauze, bet traumas dēļ piedalīties mačā nevarēja Andris Pozņaks.
 
Spēles 5.minūtē spēles rezultāts vēl bija 2:2, taču tad pēc trīs pēc kārtas gūtajiem Arnolda Straumes vārtiem panācām 5:2 mūsu labā. Šo spēles sākumā iegūto pārsvaru turpinājām pakāpeniski palielināt. Ļoti saskaņoti spēlējām aizsardzībā un ar pretinieku metieniem , kuri lielākoties tika izdarīti no tālākas distances, labi tika galā mūsu vārtsargs Lauris Ozoliņš. Puslaiks noslēdzās ar Arnolda Straumes realizēto 7m soda metienu – 15:8 mūsu komandas labā.
 
Otro puslaiku iesākām līdzīgi kā pabeidzām pirmo puslaiku un tuvāk pretiniekus par 6 vārtiem spēles gaitā vairāk nepielaidām. Puslaika vidū Lauri Ozoliņu vārtos nomainīja 53 gadus vecais Pēteris Ratnieks no HK Ogres veterānu komandas, kurš izpalīdz mūsu komandai sakarā ar vārtsarga Artura Baranova traumu, un lieliski aizvadīja sev atvēlētās minūtes, atvairot vairākus sarežģītus pretinieku metienus un ielaižot tikai vienus vārtus. Līdz spēles beigām pratām vēl vairāk palielināt pārsvaru un noslēdzām spēli ar pārliecinošu uzvaru 30:20.
 
Rezultatīvākais mūsu komandas rindās ar 10 vārtiem bija Arvis Laganovskis, bet 8 vārti Arnolda Straumes kontā. Pretiniekiem pa 4 vārtiem guva Ainārs Pāvils un Oskars Pāvils.
 
Nākamo spēli Latvijas virslīgā aizvadīsim 7.decembrī, izbraukumā tiekoties ar RTU komandu.