Šosezon paliekam bez medaļām

Sestdien, 18.maijā aizvadījām otro spēli par bronzas medaļām ar LSPA/NB SAN komandu un piedzīvojām minimālu zaudējumu ar rezultātu 30:31(13:19) un sērijā piekāpāmies ar rezultātu 0-2, tādējādi finišējot 4.vietā Latvijas virslīgas čempionātā, kas ir līdz šim Ogres komadas labākais sasniegums.

Mača rezultātu ar gūtiem vārtiem atklāja mūsu komandas spēlētājs Arnolds Straume, taču turpmāk pretiniekiem izdevās vērienīgs izrāviens, kā rezultātā spēles 6.minūtē pie rezultāta 6:2 LSPA komandas labā minūtes pārtraukumu spiests bija pieprasīt mūsu komandas treneris. Pēc minūtes pārtraukuma aina laukumā nemainījās un LSPA komanda līdz speles 15.minūtei jau sasniedza sešu vārtu pārsvaru – 12:6. Nākamo 8 minūšu laikā mums izdevās nosargāt mūsu vārtus neskartus un, gūstot četrus bezatbildes vārtus, pietuvoties līdz 10:12. Diemžēl puslaika izskaņa mums neizdevās – pretinieki prata izmantot mūsu kļūdas uzbrukumā un puslaiku noslēdza diezgan drošā vadībā – 19:13. 

Otrais puslaiks iesākās diezgan līdzīgā spēlē, pamīšus vārtus gūstot abām komandām, tomēr pamazām mums izdevās lēnām tuvoties rezultātā un aptuveni 10 minūtes līdz spēles beigām vairākkārt pietuvoties rezultātā līdz divu vārtu atstatumam. Tuvāk kā līdz divu vārtu atstatumam līdz spēles pēdējām sekundēm mums tā arī neizdevās tikt. Līdz ar spēles beigu sirēnu Dzintars Dravnieks uzstādīja spēles gala rezultātu 30:31, kas nozīmēja to, ka bronzas otro gadu pēc kārtas izcīnīja LSPA/NB SAN komanda.

Rezultatīvākie mūsu komandas rindās bija Dzintars Dravnieks ar 10 gūtajiem vārtiem, 8 vārtus pievienoja Arnolds Straume. LSPA/NB SAN vienībā pa 6 vārtiem guva Artis Laganovskis un Andis Ērmanis.

LSPA/NB SAN – Ogre 31:30 (19:13)
LSPA: Laganovskis 6, Ērmanis 6/1, Leja 5, Latkovskis 5, Rūtiņš 4, Lejnieks 3, Černousovs 2.
Ogre: Dravnieks 10, Straume 8, Mancurovs 6, Pozņaks 2, Laganovskis 2/1, Želna 1, Bauze 1.
Sērijā: 2-0