Trešo reizi pārspējam RVR/Garšu darbnīca

Trešdien, 13.februārī trešo reizi Latvijas virslīgas ietvaros uzņēmām RVR/Garšu darbnīca komandu, kas šosezon pie panākumiem vēl nav tikusi, un arī šoreiz svinējām uzvaru ar rezultātu 33:23(16:8).

 

Spēles sākumā mūsu komandai galīgi nevedās spēle uzbrukumā – pieļāvām vairākas muļķīgas tehniskās kļūdas, kā arī labi spēlēja pretinieku vārtsargs Jānis Piņķis un puslaika 8.minūtē rezultāts bija neizšķirts 2:2. Spēles 14.minūtē pēc Mancurova gūtajiem vārtiem jau izvirzījāmies vadībā ar rezultātu 7:4 un viesi no Rīgas pieprasīja minūtes pārtraukumu. Pēc minūtes pārtraukuma mums izdevās vēl vairāk palielināt savu parsvaru, puslaiku noslēdzot ar 8 vārtu parsvaru – 16:8.

Iesākot otro puslaiku iespējams netika novērtēti pretinieki, jo ļoti pasīvi nospelējām aizsardzībā, kā arī uzbrukumā pieļāvām ļoti daudz vienkāršu kļūdu, ko mūsu pretinieki arī izmantoja, 35.minūtē samazinot vārtu starpību līdz nepatīkamam 17:14 HK Ogres komandas labā, kam nekavējoties sekoja mūsu komandas pieprasīts minūtes pārtraukums. Diemžēl arī pēc minūtes pārtraukuma tuvākās 5 minūtes nekas īpaši nemainījās – aizsardzībā tika spēlēts ļoti pavirši un pretinieki guva vieglus vārtus, speles 40.minūtē samazinot starpību līdz 18:16. Tuvāk gan mūsu pretiniekus mēs vairs nepielaidām un spēles 43.minūtē panācām 21:16 mūsu labā. RVR komanda gan paspēja vēl pietuvoties līdz 21:18, taču tas arī šoreiz bija viss, kas bija viņu spēkos un līdz spēles beigām pakāpeniski palielinot pārsvaru noslēdzām maču ar uzvaru 33:23.

Jāatzīmē, ka pēc 2 gadu pārtraukuma spēli mūsu komandas rindās aizvadīja līnijas spēlētājs Raimonds Ozoliņš, kura dēls vārtsargs Lauris Ozoliņš pēc pirmā riņķa ir arī pievienojies HK Ogres komandas rindās. Raimonds šajā spēlē guva 2 vārtus. Rezultatīvakais mūsu komandā bija Arvis Laganovskis ar 8 gūtajiem vārtiem, bet Arnolds Straume pievienoja 7 gūtus vārtus. RVR komandā Jānis Strautnieks guva 8 vārtus.

Savu nākamo spēli aizvadīsim nākamo svētdien 24.februārī plkst 19:15, kad izbraukumā Rīgā, ASK sporta zālē tiksimies ar RTU komandu.

HK Ogre – RVR/Garšu darbnīca 33:23 (16:8)
Ogre: Laganovskis 8/1, Straume 7, Mancurovs 5, Dravnieks 4, Bauze un Gērmanis 3, R.Ozoliņš 2, Abiks 1.
RVR/Garšu darbnīca: Strautnieks 8, Smagars 5/2, Grēvelis 4, Nazarenko un Šibins 3.