BRONZA 2023

Latvijas čempionātā vīriešu virslīgā BRONZAS MEDAĻAS!

Mērķi noteikti bija daudz augstāki. Mēs to bijām pelnījuši. Bet pretinieki izrādījās pārāki. Apsveicam sevi, kā arī Dobele Tenax un MSĢ ar godalgotajām vietām!

Sezonai noslēdzoties, intervējām komandas treneri Andri!

Uz jautājumu kā viņš kā treneris vērtē aizvadīto sezonu, Andris atbild, ka kopumā sezonu noteikti aizvadījām labāk nekā iepriekšējo, bija labāks treniņu process. Uzskata, ka izdevās izveidot jaudīgāku komandas sastāvu, saglabājot daudz spēlētājus no iepriekšējās sezonas un piesaistīt jaunus un ļoti perspektīvus spēlētājus un vienu pieredzes bagātu spēlētāju; izdevās uzlabot treniņu procesu; izveidot labāku komandas garu.

Kas neizdevās? BHL nospēlēja labi, bet gribējās, lai ir vairāk uzvaras. Arī LR čempionātu noslēdzām tikai ceturtajā vietā. Zaudējums pusfinālā.

Vaicājām, pie kā komandai būtu jāstrādā vairāk nākošajā sezonā, lai iegūtu 1. vietu? Andris uzskata, ka jāuzlabo katra spēlētāja fizisko spēju rādītāji; jāturpina pilnveidot individuālā tehnika; jāuzlabo disciplīna-biežāks treniņu apmeklējums, mazāk jārunā pretī trenerim un nav jādomā par vietām🙂. Jākoncentrē sava uzmanība uz maksimāli kvalitatīvām un efektīvām darbībām handbola laukumā gan treniņos, gan sacensībās, katrā epizodē, tā, Andraprāt, ir panākumu atslēga ikvienam sportistam, bet vietas pašas pa sevi atnāks un vietas nevar būt pašmērķis.

Nākošajā sezona Andris komandai novēl turpināt pilnveidot komandas garu, iemācīties paškritiski analizēt veikumu un mazāk skatīties ko dara vai nedara citi: “Tie kas var tie dara, tie kas nevar, māca kā jādara vai kritizē”. Lai katrs un visi kopā ir darītāji!

Šogad esam aizvadījuši vairākas BHL spēles, virslīgas mačus, superīgas draudzības spēles un neskaitāmus treniņus. Ir jāstrādā vairāk. Ir jācīnās vairāk. Jātic sev vairāk. To visu mēs nevaram panākt bez saviem atbalstītājiem, tāpēc sakām LIELU, LIELU PALDIES par aizvadīto sezonu! Paldies SIA HYDROX, Ogres Novada Pašvaldība, Ogres novada sporta centrs, Reģionālais Drošības Serviss, SIA Ķilupe, SIA “ELLA AUTO”, SIA Barrels-E, Fast Break LV Sporta Formas, paldies mūsu neatlaidīgajiem treneriem, kā arī buča arī Jums – mūsu faniem tribīnēs un pie TV ekrāniem!

#paldies #HKOgre #bronza #rokasbumba