SynotTip handbola virslīgā BRONZA!

SynotTip handbola virslīgā BRONZA!

Vai mēs esam priecīgi par bronzas medaļām? Jā un .. nē. Par visām uzvarām jāpriecājas, bet tomēr komanda visi kā viens atzīst, ka šīs sezonas mērķis ar jauno papildināto sastāvu un intensīvo treniņu programmu tomēr bija daudz, daudz augstāks.

Kopā aizvadītās BHL spēles, virslīgas spēles, draudzības spēles, desmitiem treniņu zālē un individuāli mājās, kā arī komandas pasākumi šajā sezonā vienam otru komandā ļāva labāk iepazīt, bet pretinieki bija daudz saliedētāki, kas bija manāms pēdējās spēlēs. Mēs esam spēcīgi, bet spēcīgāki kļūst arī pretinieki.

Plānojam mainīt nākotnes skatījumu, lai saprastu, kuras lietas mums ir jālabo vai jāmaina, lai nākamajā sezonā saprastu savus trūkumus un pārsteigtu gan pretiniekus, gan skatītājus, nemaz neaizmirstot par mūsu atbalstītājiem, kuriem sakām MILZĪGU PALDIES par šo sezonu!

Paldies Hydrox, Ogres Novada Pašvaldība, Ogres novada sporta centrs, Reģionālais Drošības Serviss, SIA Ķilupe, SIA “ELLA AUTO”, SIA Barrels-E, Fastbreak – bez Jums nebūtu iespējama vārdu “Ogre” un “rokasbumba” veicināšana!

#paldies #HKOgre #bronza