Paldies BHL!

Hei! Jau nākamnedēļ lecam iekšā “playoff” spēlēs. Beidzot BHL mačus, vēlamies padalīties ar saviem iespaidiem un pateikt lielu PALDIES visiem mūsu atbalstītājiem! Šajā BHL sezonā esam izcīnījuši visvairāk uzvaras! 😎

Kā mums gāja?

“Mans spilgtākais BHL moments, kas palicis atmiņā ir sezonas 2. spēle, aizvadīta ar traumētu treneri vārtos, vārtsarga lomā un laukumā atrodoties 5 spēlētāju sastāvā, jo uz rezervistu soliņa neviena vairs nav!”
– Rihis

“Domāju ka šo sezonu es vērtēju ar 6+. Zināms visiem ka komandas potenciāls ir ļoti liels un plaši izmantojams. Šis gads BHL bija vairāk kā saspēlēšanās gads, jo komandā ienāca jauni spēlētāji. Zinām katrs kur strādāt, domāju nākamgad jāsaliek lietas kopā un jācīnās par BHL līgas playoff. Emocionāli uzskatu, ka pozitīvi, ka esam uzvarējuši Dobeli, kas raisa pozitīvas domas saistībā uz LČ.”
– Toms

“Šī BHL sezona… par komandu, kamēr pareizie puzles gabali saliekas pa vietām paiet laiks, lai cik laba puzle būtu. Atmiņas … ar smaidu atcerēšos ka šoferis mūs aizveda uz Kehru kaut vajadzēja uz Tallinu.”
– Bauzēns

“Šī BHL sezona tabulas skatījumā neizvērtās kā katrs vēlējamies, bet toties ieguvām daudz un dažādas emocijas, spējām norūdīt katrs savas iemaņas svarīgās spēlēs, pieņemt pareizus lēmumus – Kad spēles rezultāts bija neizšķirts, mācējām parādīt raksturu. Kad atspēlējāmies – no liela mīnusa tikām līdz uzvarai. Šīs emocijas bija lieliskas, ar šādām spēlēm mēs liekam mūsu lielo komandas puzli!”
– Edijs

“Pilna sezona. Ar ko es domāju pilna – no tā, ka dažas spēles esam bez soliņa, beidzot, ar to, ka esam divas pilnas maiņas. No zaudējuma vairāk kā -15 līdz uzvarai vairāk kā +15. No zaudējuma -1, ničas līdz uzvarai +1. Šajā sezonā ir izjustas visas emocijas, kuras vien handbols spēj piedāvāt (gan bez čempionu kausu celšanas).
Personīgi spilgtākais moments ir abas spēles pret Dobeli. Pirmajā spēlē spēlēju tikai ~9/10 minūtes, bet atsitu 2 no 4 metieniem un uzvarējām +1. Otrajā spēlē iemetu savu pirmo golu karjerā un esmu ļoti priecīgs, ka tas izdevās pret Dobeli un, protams, sezonas otrā uzvara pār viņiem +2 – pat ar pieagošu progresiju.”
– Lauris

“Man šī bija sapņu piepildījuma BHL sezona. Septembrī biju, kā spēlējošais treneris, atpakļgaitā gāju uz laukuma, jo uz priekšu paiet nevarēju. Tad Viljandos pastāvēju vienu puslaiku zolīdās biksēs un kedās. Daudz pozitīvu emociju, daudz cīņasspara. Redzu komandu ar raksturu un garu, un tas man patīk.”
– Komandas treneris Andris

#paldies