Ejam uz mērķi!

Latvijas “SynotTip” handbola virslīgā vīriešiem trešo vietu regulārajā sezonā pēc 2 apļiem nodrošināja HK “Ogre”, kas izbraukumā ar 39:23 pārspēja ASK/LSPA.
Un atkal jāuzteic, Toma Lielā mazizmēra šortu devums – 12 rezultatīvi metieni pretinieka vārtos. Kā jau svētdienas mačos, spēlētājus piemeklēja “snaudošais gulbis” (ASK/LSPA bija vadībā ar 7:5), bet pamazām, bez liekas iepļaukāšanas, pirmo puslaiku noslēdzām ar astoņu vārtu starpību – 20:12. Pēc pārtraukuma “lietas” diži nemainījās, tik cik spēles beigu rezultāts 39:23. Jāuzslavē Ogres modelis Reinis Sļusarevs, kurš spēlē veica sešus precīzus metienus un pieci rezultatīvi metieni Edija Putniņa kontā.
Ir arī mazliet bēdīgākas ziņas – Edžam, lielā degsme plēšoties par atlēkušo bumbu, šobrīd izmaksā potītes ieģipsēšanu uz 10 dienām, bet tas nav viss. Tikai pēc 10 dienām būs iespējams noskaidrot traumas nozīmīgumu un nopietnību.

Līdz ar to noslēdzošais aplis beidzās un HK “Ogre” komandu kopvērtējumā ierindojas trešajā vietā, kas dod tiesības ceturtdaļfinālā eksaminēt “Vaiņodi”. Drīzumā tiks izsludināts izslēgšanas spēļu kalendārs.

SYNOTTIP HANDBOLA VIRSLĪGAS TURNĪRA TABULA – https://handball.lv/league/227/tournament-table