RĪGAS ČEMPIONĀTĀ BRONZA

Tradicionāli pirms Latvijas čempionāta tika ņemta dalība Rīgas čempionātā. Šogad Rīgas čempionātā piedalījās sešas komandas: Handbola klubs Ogre, Handbola klubs Celtnieks, Handbola klubs Tenax Dobele, Handbola klubs ASK, Handbola klubs Jūrmalas Sports un Murjāņu Sporta Ģimnāzijas handbola komanda.

Savā apakšgrupā pirmo spēli aizvadījām ar Handbola klubu Jūrmalas Sports, kuru uzvarējām ar rezultātu 27 : 23.

Nākošo spēli aizvadījām pret Handbola klubu Celtnieks. Spēle bija ļoti saspringta un mēs rādījām labu sniegumu. Tikai spēles pēdējās sekundēs mājnieki HK Celtnieks spēja glābties no zaudējuma, iemetot 27 vērtus. Gala rezultāts 27 : 27. Ar to Celtnieks komandai pietika, lai spēlētu finālā, jo grupas spēļu  +- attīcība bija labāka viņiem.

Par bronzas godalgām cīnījāmies ar Handbola klubu ASK. Spēli aizvadījām mierīgā gaisotnē. Ļoti labu sniegumu demonstrējām uzbrukumā, realizēt daudz metienus no tālās distances. Nospēlējām disciplinēti un precīzi. Labu individuālo sniegumu demonstrēja mūsu jaunpienācējs vārtsargs Jānis Noviks, Mareks Ģērmanis, Arvis Laganovskis, Artis Laganovskis un Uvis Strazdiņš.