Trešajā spēlē par bronzu pārliecinoši uzveicam Jūrmalu

Sestdien, 9.maijā, trešo reizi cīņā par bronzas godalgām tikāmies ar Jūrmalas Sports handbolistiem. Iepriekšējās divās cīņās pārāki bija jūrmalnieki, taču šoreiz spējām revanšēties un izcīnīt pārliecinošu uzvaru ar 26:20(14:8).
Spēle iesākās mums labvēlīgi. Pēc Avotiņa un Bauzes gūtajiem vārtiem izvirzījāmies vadībā ar rezultātu 2:0. Jūrmalas komanda savus pirmos vārtus guva spēles 6.minūtē, panākot 2:1. Puslaika pirmo daļu ļoti labi darbojāmies aizsardzībā, kā arī lielisks vārtos bija Andris Molotanovs, kā rezultātā jūrmalnieki savus otros vārtus guva tikai spēles 14.minūtē, kad rezultāts jau bija 7:1 mūsu komandas labā. Tuvāk par piecu vārtus starpību Jūrmalas Sports komanda pirmajā puslaikā tā arī nepietuvojās un puslaiku noslēdzām pārliecinošā vadībā ar rezultātu 14:8. Jāpiezīmē, ka puslaika vidū sarkano kartiņu par abpusējiem asumiem nopelnīja mūsu spēlētājs Jānis Bauze un jūrmalnieks Alberts Gulbis.
Otrā puslaika ievadā Jūrmalas Sports handbolisti divas reizes spēja pietuvoties līdz četru vārtu starpībai un pie rezultāta 18:14 mūsu komandas treneris pieprasīja minūtes pārtraukumu. Tas atmaksājās un mēs guvām 5 bezatbildes vārtus, praktiski izšķirot spēles uzvarētāju. Līdz mača beigām nekas būtiski nemainījās un spēli noslēdzām ar pārliecinošu uzvaru 26:20.
Mūsu komandā lielisku spēli aizvadīja Jānis Avotiņš gūstot 6 vārtus, tikpat vārtus guva arī Arvis Laganovskis. Vēl mūsu komandā vārtus guva – Artis Laganovskis 5, Mancurovs un Lepers pa 3, Ģērmanis 2, Bauze 1. Pretiniekiem rezultatīvākais ar 9 vārtiem bija Rolands Ivanovs.
Sērijas 4. spēle norisināsies 16.maijā un mūsu uzvaras gadījumā arī 17.maijā. Abas spēles paredzētas izbraukumā Spuņņciemā.